Pereiti į pagrindinį turinį

J.Vilimas: Eurovizijai svarbiausia nusiteikti

2009-05-12 09:00
J.Vilimas: Eurovizijai svarbiausia nusiteikti
J.Vilimas: Eurovizijai svarbiausia nusiteikti / Mindaugo Ažušilio nuotr.

Visai Lietuvai aimanuojant dėl Sashai Son(g) "Eurovizijoje" iškilusių bėdų, konkurso delegacijos vadovas LRT muzikos prodiuseris Jonas Vilimas joms neteikia daug reikšmės.

Kitaip šiame konkurse niekada ir nebūna – tikina daugumos "Eurovizijų", kuriose teko dalyvauti Lietuvai, užkulisius matęs prodiuseris. Nereikėtų manyti, kad nesklandumų kyla tik aikštingiems ir ambicingiems lietuviams.

"Apsidrausti nuo to niekada neįmanoma. Problemos kyla labai paprastai – dėl skirtingų vizijų, dėl skirtingo matymo: kiekviena delegacija atvyksta turėdama savo pasirodymo viziją, o renginio režisierius mato visą kontekstą, – aiškino J.Vilimas ir pripažino, kad kartais jam tenka sutaikyti nesutaikomus dalykus. – Tai natūralu, ir kaip žmogus aš tą režisierių puikiai suprantu. Tik mūsų šiųmetėje istorijoje vienas iš bjauresnių momentų yra tai, kad mūsų buvo net paprašyta atsiųsti vaizdo projekciją. O nusprendę tos medžiagos nenaudoti, mūsų net neįspėjo."

Delegacijos vadovas jaučia pareigą nekaitinti aistrų, bet pripažįsta, kad "ant įvairių minčių užveda" tai, jog Rusijos atstovės pasirodyme taip pat bus rodoma vaizdo medžiaga, atkreipianti dėmesį į socialines visuomenės problemas.

"Gal galima sakyti, kad tai atsitiktinumas. Bet galima viską paaiškinti ir sąmokslo teorijomis. Bet kuriuo atveju minčių ir idėjų, kodėl yra taip, o ne kitaip, kyla..." – pripažino J.Vilimas.

Dabar jis labiausiai užjaučia Sashą Son(g): "Jam ketvirtadienį reikės eiti į sceną ir atlikti savo darbą 150 ar 200 proc. pamiršus tai, kad viskas vyksta truputėlį ne taip, kaip buvo įsivaizduota. Reikia tiesiog perlipti per save ir būti artistu."

Jau beveik nebeliko abejonių ir dėl to, kad vieną dainos "Love" posmelį Sasha Son(g) atliks rusų kalba – toks pasirodymo variantas buvo išbandytas pastarojoje repeticijoje ir visiems patiko.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų