K. Kardashian pažadas: nuoga fotografuosiuosi iki mirties

  • Teksto dydis:

35 metų realybės televizijos žvaigždė Kim Kardashian (Kim Kardašian) pažadėjo niekada nesiliauti nusirenginėti asmenukėms.

Pirmadienio vakarą Niujorke per interneto apdovanojimų „Webby“ ceremoniją atsiėmė pirmą kartą įteiktą prizą „Break the Internet“.

Du vaikus turinti Kim „Interneto „Oskarais“ vadinamų apdovanojimų ceremonijoje atrodė pribloškiamai su juoda Vivienne Westwood (Vivjen Vestvud) suknia. Pakilusi į sceną atsiimti savo apdovanojimo, ji laikėsi organizatorių įvesto penkių žodžių limito padėkos kalbai ir pareiškė: „Nuogos asmenukės iki mirties!“ Jos žodžius auditorija palydėjo sveikinimo šūksniais.

Kim sulaukė prieštaringų vertinimų dėl kelių gundančių nuotraukų, kurias paskelbė gerbėjams. Vienoje nuotraukų, kurią paskelbė kovo mėnesį, ji yra visiškai nuoga, o jos „kuklumą“ gelbsti dvi juodos cenzorių juostelės.

Kim pasmerkė daugelis, tarp jų – aktorės Bette Midler (Bet Midler), Chloe Grace Moretz (Kloi Greis Morec) ir žurnalistas Piersas Morganas (Pirsas Morganas), bet kiti gyrė ją už pasitikėjimą savimi.

Nesvarbu, koks reakcijos pobūdis, Kim nuotraukos visada sulaukia dėmesio iš jos sekėjų, kurių „Instagram“ yra daugiau kaip 70 mln., o „Twitter“ – 45 milijonai. Ji taip pat turi itin populiarų žaidimą telefonams „Kim Kardashian's Hollywood“.

Apdovanojimas Kim buvo įteiktas pripažįstant jos beprecedentę sėkmę internete ir drąsius bei kūrybingus būdus, kuriais ji naudojosi internetu, socialine žiniasklaida, programėlėmis ir video, kad pasiektų išties pasaulinę auditoriją, paskelbė „Webby“ organizatoriai.

Kim vyras Kanye Westas (Kanajus Vestas) per ceremoniją taip pat buvo pagerbtas: jis atsiėmė „Metų artisto“ apdovanojimą už neseniai išleistą naują albumą „The Life of Pablo“. Reperis Kanye garsėja ilgomis ir padrikomis padėkos kalbomis, bet šį kartą taip pat laikėsi taisyklių ir pasakė: „Aš negaliu pakęsti trumpų kalbų“.

Tarp kitų laureatų buvo „Metų verslininkė“ Jessica Alba (Džesika Alba), dirbusi su „The Honest Company“, ir Lena Dunham (Lina Danam) bei „Merginų“ (Girls) scenaristė Jenni Konner (Dženi Korner), kurios atsiėmė „Metų naujų steigėjų“ apdovanojimą už informacinį biuletenį „Lenny Letter“.

Vėlyvo vakaro pokalbių šou vedėjas Jimmy Fallonas (Džimis Falonas) iš anksto įrašė savo penkių žodžių padėką už „Geriausio socialinio turinio ir rinkodaros“ apdovanojimą, kuri buvo tokia: „Kim, Kourtney (Kortni), Kylie (Kaili), Khloe (Chloi), Kendall (Kendal)“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių