K. Krysko ir J. Milius medų kopinėjo Lietuvoje: jautėmės lyg būtume Tailande, tik dar geriau

  • Teksto dydis:

Praėjusį ketvirtadienį atlikėjai Karina Krysko ir Jeronimas Milius susituokė Anykščių krašte. Medų jie kopinėjo taip pat Lietuvoje.

Pora romantiškomis akimirkomis pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Mūsų tobulas medaus savaitgalis. Kartais jautėmės, lyg būtume kokiam Tailande, tik dar geriau. Oras, gamta, ramybė... Kaip gera mūsų Lietuvėlėje“, – rašė moteris.

Kaip jau buvo skelbta, K. Krysko ir J. Miliaus sutuoktuvių ceremonija buvo privati ir vyko uždaroje teritorijoje, į kurią negalėjo patekti smalsuoliai bei pašaliniai asmenys. Ceremoniją stebėjo apie 60 kviestinių svečių: jaunųjų šeimos nariai, draugai ir artimieji.

„Instagram“ nuotr.

„Tai – mūsų diena, kurios laukėme ir kuriai ruošėmės beveik metus! Su pačiais artimiausiais dalinamės savo džiaugsmu ir šilčiausiomis emocijomis. Jei tik būtų galimybė – niekas kitas apie tai išvis nežinotų. Kadangi taip paprastai būti negali – priimame jūsų nuotolinius sveikinimus!“ – sakė J. Milius.

„Mėgaujamės šia akimirka, stengiamės sugerti į save kiekvieną momentą, kad šis laimės ir pilnatvės jausmas išliktų atmintyje visam gyvenimui“, – sakė K. Krysko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

audra

audra portretas
O kur jos sunus vaikas liko uz borto svrbu medus kakos vardo neverta ji visai

jo

jo portretas
Kiekvienais metais vis naujas medus ,nors avilys tas pats...

Vycka

Vycka portretas
Jau ta Kriska perkrušta perpista kelis dešimt kartų . Milius kaip durnelis ir prikibo prie šitos šalavos , matyt tarpukono pauostyt davė . Dvi beždžionės.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių