Pereiti į pagrindinį turinį

Ką slepia legendinis žurnalistas H. Vaitiekūnas?

2013-05-04 19:23
Ką slepia legendinis žurnalistas H. Vaitiekūnas?
Ką slepia legendinis žurnalistas H. Vaitiekūnas? / LRT.lt nuotr.

Prie televizijos ekranų žiūrovus vėl pakviesianti laida „Lietuva – jūrinė valstybė“ žada dozę naujų netikėtumų ir įdomybių.

Laidos kapitonas Henrikas Vaitiekūnas bei jo žavioji partnerė Giedrė pristatys Klaipėdos universitetą, skaičiuojantį jau trečiąjį savo gyvavimo dešimtmetį.

Tikrais studentais Henrikui ir Giedrei leis pasijusti išklausytos laivavedybos paskaitos, praktinis pirmosios pagalbos pradžiamokslis, o teatrinę dvasią atskleis pajūryje dirbantis režisierius Valentinas Masalskis.

Taip pat kapitono padėjėja Giedrė jaunuosius laidos žiūrovus nustebins pristatydama unikalų Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos organizuojamą konkursą „Jūrų keliais 2013“.

Jis į pajūrį jau penktus metus sutraukia visus Lietuvos moksleivius, norinčius susipažinti su jūrininko profesija ir besivaržančius dėl įspūdingo prizo – H.Vaitiekūną ypač sudominusios kelionės keltu į Karlshamną.

O moteriškas Giedrės smalsumas laidos žiūrovus intriguos. Ką viešbučio kambaryje, kuriame gyvena mūsų kūrybinė grupė, slepia H.Vaitiekūnas?

Stebinanti ir maloniai šokiruojanti laida „Lietuva – jūrinė valstybė“ – jau rytoj, sekmadienį, 16.45 val. per Lietuvos televiziją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų