Kameros užfiksavo, kaip Dž. Siaurusaitis rėkia ant jaunutės aktorės

  • Teksto dydis:

„Kur tu raktą kiši?! Kur raktą kiši?! Kas diržą prisisegs?! Diržą kas prisisegs?! Diržą! Diržą prisisegti reikia, kas dar neaišku?! Per kiek laiko tu prisisegsi diržą?! Čia užmigti galima!“ – štai tokiais žodžiais žinomas aktorius Džiugas Siaurusaitis rėkė ant jaunos atlikėjos, Klaipėdos muzikinio teatro aktorės Kristinos Radžiukynaitės, kai buvo užfiksuotas filmavimo kamerų.

„Iki šiol tai buvo neabejotinai juokingiausias filmavimas, kuriame teko vaidinti“, – šypsosi Kristina, jau šį antradienio vakarą, 20.30 val., LNK laidoje „Ekranai“ kartu su Džiugu parodijuosianti mokinę ir jos vairavimo egzamino ekspertą.

„Džiugas – fantastiškai talentingas aktorius, jis viską darė ramiu veidu, būtume nufilmavę iš pirmo dublio, bet teko stabdyti, nes aš negalėjau suvaldyti juoko“, – prisimena  K. Radžiukynaitė. Buvo taip juokinga, kad aktorei teko paklausyti laidos režisieriaus Ramūno Cicėno patarimo – „Jei ima juokas – verk“. Kristina šypsosi: „Džiugui rėkiant aš praktiškai ir apsiverkiau“.

Pasak K. Radžiukynaitės, šis filmavimas jai priminė neseniai patirtas emocijas, mat ji vos prieš metus išsilaikė vairavimo egzaminą, tiesa, kaip pati sako, tik per Marytės plauką.

„Ačiū Dievui, tikrasis egzaminuotojas nerėkė, bet įtampos buvo ne ką mažiau, nes labai jaudinausi“, – pasakoja aktorė. Šio vakaro laidoje Kristina įkūnys ne tik Džiugo mokinę, bet ir televizijos žinių vedėją bei „24 valandų“ personažo būsimą nuotaiką. Paklausta, ką dar ateityje parodijų laidoje norėtų suvaidinti, Kristina prisipažįsta, kad labai norėtų pabūti kitokia – galbūt, tapti sena, pikta ar aršia moteriške. „Oi, bus dar perliukų“, – garantuoja aktorė.     

Taip pat laidoje – meistriška ir iki ašarų prajuokinanti laidos „Patriotai“ ir jos vedėjos Rūtos Janutienės, kurią įkūnijo aktorė Lina Rastokaitė, parodija. Žiūrovai turės progą suskaičiuoti, kiek žodžių pavyko ištarti parodijuojamos laidos svečiui Mariui Repšiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

komedija

komedija portretas
Dabar kauniečiai privalės skaityti apie visą Vilniaus niekalą?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių