Pereiti į pagrindinį turinį

Kas pystelėjo į tarpukojį J. Bieberiui?

2013-11-29 16:00
DMN inf.
Filmo "Išbadėjusios žaidynės" kadrai Filmo "Išbadėjusios žaidynės" kadrai Filmo "Išbadėjusios žaidynės" kadrai Filmo "Išbadėjusios žaidynės" kadrai

Akiplėšiškiausia metų komedija „Išbadėjusių žaidynės“ Lietuvos kino teatruose pradedama rodyti  jau dabar. Filme parodijuojami tokie visiems žinomi filmai kaip „Bado žaidynės“, „Avataras“, „Nesunaikinami“, „Haris Poteris“ ir kiti.

Komedijos premjera galų gale nuplėš paslapties skraistę ir atsakys į galybę intriguojančių klausimų: kodėl seserys Everdyn „Išbadėjusiose žaidynėse“ kultivuoja tik brolišką meilę? Kas pystelėjo į kiaušinius Justinui Bieberiui ir ar nuo to jo balsas pasidarė plonytis? Ar Taylor Swift tapo gote bei nuo šiol dainuos emo stiliumi, ir, galų gale, kas vis tik "nupylė" reperį PSY? Norinčių tai padaryti buvo daug, o laimingasis – tik vienas, rašoma filmo platintojų pranešime.

Filmą „Išbadėjusių žaidynės“ sukūrė du gerai žinomi režisieriai ir scenaristai Jason Friedberg ir Aaron Seltzer. Savo bendradarbiavimą jie pradėjo dar 1996-aisiais, nuo scenarijaus filmui „Atkaklus šnipas“ („Spy Hard“) su Leslie Nielsen ir Nicollette Sheridan. 2000-aisias Friedberg ir Seltzer parašė scenarijų „Pačiam baisiausiam filmui“ („Scary Movie“), o nuo 2006 metų pradėjo režisuoti savo pačių parašytus filmų scenarijus.

Dabar šiuos du Holivudo chuliganus gerai pažįstame iš tokių  komedijų kaip „Kiečiausi Spartos vyrai“, „Katastrofiškai nesėkmingas filmas“ ir „Didingiausias filmas“.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų