Pereiti į pagrindinį turinį

Kas sieja A.Pilypaitę su "Moterys ir meilužiai" autorium?

2009-02-07 09:00
Kas sieja A.Pilypaitę su "Moterys ir meilužiai" autorium?
Kas sieja A.Pilypaitę su "Moterys ir meilužiai" autorium? / Evaldo Butkevičiaus nuotr. Atvirumas: pasak A.Pilypaitės, tarp jos ir E.Kačanausko – tik dalykiniai santykiai.

Jokių komentarų! Taip telefonu pareiškė skandalingo romano "Moterys ir meilužiai" autorius Žygintas Kačanauskas.

"Žinau, apie ką klausi, žinau, kad tu – provokatorius", – draugiškai nusijuokė Edmundo Katano slapyvardžiu Lietuvoje žinomas daugiau nei 20 tūkst. tiražu parduotos knygos autorius. Ir padėjo ragelį.

Mes tenorėjome paklausti, kas Ž.Kačanauską sieja su dainininke Asta Pilypaite. Neseniai jie buvo pastebėti meiliai bendraujantys viename renginyje. Tenorėjome pasitikslinti, ar tiesa tai, ką mes ir pamanėme: kad tai – tik draugiškas ir dalykinis Astos bei Žyginto susitikimas.

Juolab kad apie nevaldomą vyrų geidulingumą bei moterų materializmą knygą parašęs vedęs vyras negali pasigirti nuotykiais ar meilužėmis, nes, kaip pats sakė, devyniolika metų jis ištikimas savo žmonai.

"Išsilaksčiau iki 23 metų amžiaus ir susituokiau. Aš – doruolis iš dvasinių įsitikinimų", – neseniai teigė Ž.Kačanauskas, nors savo knygoje tikino, kad vyrui beveik neįmanoma neturėti meilužės ir nepatirti seksualinio nuotykio.

Telefonu pagautas Ž.Kačanauskas labai netikėtai atsisakė ką nors komentuoti. Tačiau pernai su Linu Zarecku-Choru išsiskyrusi A.Pilypaitė buvo atviresnė: "Mus sieja dalykiniai santykiai, susiję su jo romano ekranizacija televizijoje. O jei dar tiksliau – pirmoji filmo serija."

Ir – jokių abipusių simpatijų? A.Pilypaitė nusijuokė: "Ne, tikrai ne."

Tomo Raginos nuotr. Paslaptingasis: Ž.Kačanauskas nenorėjo atskleisti susitikimo su dainininke tikslo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų