Pereiti į pagrindinį turinį

Kauniečių nuotraukose – tirpstanti begalybė

2013-06-12 11:24
Kauniečių nuotraukose – tirpstanti begalybė
Kauniečių nuotraukose – tirpstanti begalybė / Organizatorių nuotr.

Kaip įsivaizduojate tirpstančią begalybę – to klausia ir savus atsakymus, pasitelkdami fotografiją, pateikia trys Kauno technologijos universiteto fotostudijos nariai, parodos „Tirpstanti begalybė“ autoriai.

KTU fotostudija – būrys spalvingų asmenybių, kurioms vadovauja fotomenininkas Robertas Misiukonis, atvedęs visus jau į 35-ąją jubiliejinę sukaktį.

„Truputį keisti, truputį padūkę, pakrypę ar nukrypę, – drąsiai prisistato studijos nariai. – Būrys, kuris visur išsiskiria ir atakuoja fotografijos pliūpsniais ir gera nuotaika. Renginiuose – garsūs, darbuose – drąsūs.“ Kiekvienas savu kampu pateikiantis pasaulio sampratą. Kitaip matantis gyvenimą. Išskirtinai mąstantis ir įrodantis, kad skirtingi žmonės ne tik gyvena vienoje Žemėje, tačiau gali ir susiburti į šaunų būrį. 

„Visą mūsų ir pasaulio sumaištį apgaubia pastovi spalvų, formų, faktūrų begalybė. – sako parodos “Tirpstanti begalybė„ autoriai Kristina Meilutė, Eglė Vainauskaitė, Audrius Merfeldas. – Laikui tirpstant begalybėje ieškome ramybės. Ją atrandame žiūrėdami į tekantį, raibuliuojantį vandenį, ugnį, jos skleidžiamą šviesą. Oras gimsta iš ugnies, pavirtusios dūmais, vanduo – iš oro, kondensuoto į skystį, o žemė – iš sutvirtėjusio skysčio.“

Visi trys autoriai išreiškia savitą požiūrį į supantį pasaulį, bando suvokti gyvenimo esmę, jo simbolius. Koks jų nestandartinis požiūris į pasaulį ir kaip jis išreikštas? Atsakymus galima išsiaiškinti apsilankius fotografijų parodoje „Tirpstanti begalybė“ nuo birželio 12 d. iki liepos 13 d. Kauno miesto muziejaus rūsio galerijoje.

Kas: fotografijų parodos „Tirpstanti begalybė“ atidarymas


Kur: Kauno miesto muziejuje


Kada: šiandien 16 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų