Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno laukia elektroninės muzikos žvaigždžių Fedde Le Grand ir Ten Walls pasirodymai

2024-10-25 05:00
DMN inf.

Atsinaujinusioje Kauno sporto halėje jau netrukus įvyks dar vienas įsimintinas vakaras. Ąžuolyno pašonėje spalio 25 d. vyks Nyderlandų žvaigždės Fedde Le Grand koncertas.

Renginyje kartu su Fedde Le Grand pasirodys ir ypatingas svečias – Ten Walls. Pasaulinės sėkmės 2014 m. sulaukęs atlikėjas išgarsėjo tarptautiniuose topuose nuvilnijusiu kūriniu „Walking with Elephants“. Nuo tada jis kasmet stebina naujais kūriniais ir novatoriškais pasirodymais. Atlikėjas specialiai šiam renginiui paruošė stiprų „DJ set‘ą“, kurio muzikos gerbėjai neturėtų praleisti.

Ant scenos taip pat pasirodys gerai pažįstama elektroninės muzikos ikona – Kastis Torrau. Pastarojo hitai yra žinomi ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje – jo muzika skamba renginiuose nuo Australijos iki Indijos.

Kastis Torrau. Organizatorių nuotr.

„Šis vakaras bus tikras delikatesas klubinės muzikos gurmanams, kuriame išgirsime ritmingus houso bei techno ritmus, kartu su jau legendomis tapusiais elektroninės muzikos hitais“ – sakė renginio organizatorius Mantas Vedrickas.

Houso muzikos flagmano iškilimas

Spalio 25 dieną kauniečių ir miesto svečių akys kryps į viena ryškiausių figūrų Houso muzikos žanre ir visame elektroniniame peizaže.

Fedde Le Grand jau beveik dešimtmetį yra vienas iš 30 įtakingiausių didžėjų pagal prestižinį „DJ Mag Top 100“ sąrašą.

Organizatorių nuotr. 

Į Lietuvą pirmą kartą atvykstantis atlikėjas tapo žinomas dar 2006 metais su hitu „Put Your Hands Up 4 Detroit“, kuris pasiekė pirmąją vietą Didžiosios Britanijos singlų tope ir išgarsino jo vardą tarptautinėje scenoje.

Įspūdingi skaičiai ir pasaulinės gastrolės

„Spotify“ platformoje Fedde Le Grand turi beveik 3 mln. kasmėnesinių klausytojų. Jo populiariausi hitai, tokie kaip „Let Me Think About It“ su 163 milijonais perklausų, „Rhythm Of The Night“ su 56 milijonais ir „Put Your Hands Up for Detroit“ su 50 milijonų perklausų, ir toliau džiugina elektroninės muzikos gerbėjus visame pasaulyje.

Nuo didžiausių festivalių, tokių kaip „Tomorrowland“, „Coachella“ ir „Ultra Music Festival“, iki rezidencijų Ibizoje, Fedde Le Grand pasirodo didžiausiose pasaulio scenose, taip stiprindamas savo reputaciją kaip gyvos elektroninės muzikos atlikėjas.

Darbas su didžiausiomis žvaigždėmis

Olandų didžėjus tarptautinėje scenoje yra gerai atpažįstamas ir dėl savo remiksavimo įgūdžių. Fedde yra bendradarbiavęs su tokiais žinomais muzikos industrijos atlikėjais kaip Madonna, Coldplay, Shakira ir will.i.am bei perkūręs hitus Michaelui Jacksonui, Mariah Carey ir Robbie Williamsui.

Bilietai prieš renginį brangs, todėl paskubėkite juos. Juos galite rasti bilietai.lt.

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų