Kauno regiono radijo stoties „Tau“ komandą papildo naujas vedėjas

  • Teksto dydis:

Jau rytoj Kauno regiono radijo stoties „Tau“ komandą papildo naujas vedėjas – Ernestas Bacevičius.

Nuo mažų dienų apie darbą radijuje svajojusiam vaikinui sėkmė nusišypsojo prieš kelis metus, kuomet jis išvyko studijuoti į Londoną. Ten lietuvis greitai buvo pastebėtas ir gavo pasiūlymą prisijungti prie vietinės radijo stoties ryto šou vedėjų kolektyvo. Vaikiną iš Lietuvos pirmiausia privertė sunerimti tai, jog patirties jis neturi, o ir radijo stoties, kurioje pradėjo dirbti, klauso apytiksliai milijonas žmonių Londone.

Praėjusį mėnesį vaikinas netikėtai sulaukė skambučio iš radijo stoties „Tau“ vadovo, kuris jį pradžiugino ir privertė nesvarstant nusipirkti lėktuvo bilietus bei grįžti į gimtąją šalį, kur prieš kelis metus Ernestas paliko visus brangiausius jam žmones.

Nuo šiol Ernestas gali jaustis laisvai ir kalbėti gimta kalba radijo eteryje, kiekvieną darbo dieną, nuo 7  iki 12 val.

Jau anksčiau prie radijo stoties „Tau“ kolektyvo prisijungė realybės šou „Sala“ nugalėtoja Reda, kuri sėkmingai kopia į radijo olimpą.

Radijo stoties „Tau“ kolektyvas džiaugiasi, jog jau po naujųjų metų eteryje darbą pradės dar dvi naujos kolegės, kurios visiems puikiai žinomos iš socialinių tinklų bei kiekviena turi po daugiau nei 150 tūkstančių sekėjų „Instagram“ tinkle. Kas šios socialinių tinklų žvaigždės, radijo vadovai žada informuoti likus kelioms dienoms iki naujųjų metų.

Kaip teigia čia dirbantieji, Kauno regiono radijo stotis „Tau“ dabar patiria atgimimą ir gali drąsiai lygiuotis į didžiųjų radijo stočių gretas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mantas Autistaz

Mantas Autistaz portretas
O kodėl radijo stoties "Tau" eteryje, darbą pradėjo dar dvi naujos kolegės, kurios visiems puikiai žinomos iš socialinių tinklų bei kiekviena turi po daugiau nei 150 tūkstančių sekėjų „Instagram“ tinkle? Bet kas šios socialinių tinklų žvaigždės?

Klausytoja

Klausytoja portretas
Neimanoma klausyti to naujo vedejo,istestu zodziu....klaiku
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių