Kino premjeros: Sočyje – virtuvės šefai, Londone – teroristai

Kino premjerų klube – juosta apie Londone planuojamą biologinio ginklo išpuolį ir profesionalių virtuvės šefų kovos Sočio mieste.

Apsaugoti Londoną nuo teroristų

Po neseniai Londono centre įvykusio teroristinio išpuolio visai netoli Parlamento rūmų filmų apie teroristus tikrai padaugės. Vienas veiksmo trileris jau pasirodo ekranuose. Jis vadinasi "Slaptasis agentas", kuriame buvusiai Centrinės Žvalgybos Agentūros užsienio agentei Alisai tenka labai atsakinga misija. Dėl apmaudžios klaidos jai teko aktyvią veiklą iškeisti į nuobodžią tarnybą biure. Tačiau vieną dieną gaunama žinių apie Londone planuojamą biologinio ginklo išpuolį. Šio pavojaus akivaizdoje Alisa grąžinama į ankstesnes pareigas. Vos įsigilinusi į reikalo esmę ir pirmąsias detales moteris supranta, kad atsidūrė ne tik mirtinai pavojingų įvykių centre, bet ir pakliuvo į slaptų intrigų, dvigubų standartų, lyg virusas plintančios paranojos, ciniškų išdavysčių, žaidimų be taisyklių ir nebaudžiamų nusikaltimų voratinklį.

N-13

Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje – nuo gegužės 5 d.

Iš Paryžiaus – į Sočį

Jei Maskvoje aktyvių vakarėlių lankytojų paklausite, kas yra Klodas Monė, išgirsite tokį atsakymą: "Tai madingas prancūziško maisto restoranas, kurio savininkas – TV žvaigždė Dmitrijus Nagijevas." Šiame restorane buvo nufilmuoti trys serialo "Virtuvė" sezonai (TV3 žiūrovams šio "patiekalo" skonis gerai pažįstamas). Užpernai jau buvo susukta kino versija "Virtuvė Paryžiuje", o dabar pasirodo jos tęsinys "Virtuvė 2. Finalas", kuriame virtuvės šefas Viktoras Barinovas nusprendė pagaliau baigti karjerą. Tačiau jis dar turi sudalyvauti pasaulinėje profesionalių virtuvės šefų kovoje Sočio mieste. Surinkęs komandą, Viktoras pasiryžęs visiems įrodyti, kad jis yra nepralenkiamas virtuvės reikalų žinovas. Nesusipratimų virtinė prasideda dar prieš čempionato pradžią, kai Viktoras netikėtai sužino, kad turi suaugusį sūnų Ivaną.

N-13

Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje – nuo gegužės 5 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių