Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos dizaineriai pristatė klubinei madai dedikuotą kolekciją

2010-03-28 10:35
Tandemas: M.Abelkytė ir R.Petreikis kartu pristato ne pirmą kolekciją.
Tandemas: M.Abelkytė ir R.Petreikis kartu pristato ne pirmą kolekciją. / Nerijaus Jankausko nuotr.

Artėjančią vasarą uostamiesčio dizaineriai pasitinka tarsi mesdami iššūkį sunkmečiui – ryškių spalvų energetika ir drąsiais sprendimais.

Mados ir įvaizdžio namų "RP" kūrėjai Raimundas Petreikis ir Modesta Abelkytė klaipėdiečiams pristatė gaivią, vos per mėnesį gimusią 12 suknelių kolekciją "Nimfetės".

"Turbūt čia kaltas pavasariškas įkvėpimas. Iš pradžių net planavome, kad pristatysime mažiau modelių", – šypsojosi Raimundas.

Jaunatviška kolekcija dedikuota klubinei madai, o jos pavadinimas taikliai atitiko tiek pačių drabužių stilistiką, tiek pristatymą. Trumputės suknelės – gundančiai atviros ir seksualios.

Podiumu žengusios vienos uostamiesčio šokių mokyklos merginos nepriminė standartinių manekenių ir įprasto drabužių pateikimo – kolekcija buvo pristatyta žaismingai, su šuo elementais.

Pasak R.Petreikio, vienas ryškiausių naujosios kolekcijos akcentų – skirtingų faktūrų, detalių derinimas. Štai lengvi, trapūs ir prabangūs audiniai, kaip šilkas, gipiūras sudraugauja su "proletarišku" džinsu, sintetinė oda paįvairinta metalo detalėmis. Kūrėjo nuomone, tokia stilistika jau tapo "RP" ženklo vizitine kortele.

Originalūs kontrastai išgaunami ir netikėtais spalvų deriniais – kai kuriais atvejais dizaineriai specialiai derino tarpusavyje nederančius tonus.

Raimundas pripažino, kad kūrėjai neliko ir ryškiausių nūdienos tendencijų nuošalyje – drabužiams buvo parinkti nūnai madingi beformiai, laisvi, neįliemenuoti siluetai.

Ryški ir ekspresyvi klaipėdiečių dizainerių kolekcija buvo įvertinta ne tik publikos aplodismentų – pasak mados ir įvaizdžio namų "RP" įkūrėjo, keletas modelių neilgai trukus atsidurs savo naujųjų šeimininkių garderobe.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų