Kol Jazzu dirbs tiesioginiame eteryje, sūnumi rūpinsis du tėčiai

„X faktoriaus“ kovos jau spėjo įsibėgėti. Tiesioginių laidų metu į teisėjos kėdę sugrįžta ir žiūrovų bei dalyvių  mylima teisėja Justė Arlauskaitė-Jazzu. Tai – pirmasis jos pasirodymas po sūnaus gimimo.

Tiesioginėje transliacijoje J. Arlauskaitės-Jazzu lauks komandos nariai, kolegos teisėjų kėdėse bei žiūrovai. Tiesa, dainininkė pasakoja norėjusi kuo ilgiau pabūti namuose su mažyliu ir širdies draugu Donatu, o per pastarąjį mėnesį į lauką tebuvo išėjusi vos 3 kartus – laikas namuose su kūdikiu bėga dvigubai greičiau. Šį laiką projekte atlikėją teisėjo kėdėje pavadavo Andrius Mamontovas – pastaruoju Justė sakė itin pasitikinti.

Kol J. Arlauskaitė dirbs tiesioginiame „X faktoriaus“ eteryje, sūnumi namuose rūpinsis jos mylimasis Donatas,  į svečius atvyks ir Justės tėtis Gintaras. „Tėtis sakė atvažiuos aplankyti – atvažiuoja kasdien, visi šeimoje dėl vaiko yra išprotėję. Sakė, žais šachmatais, atšvęs mėnesį, kai gimė mūsų didžiausias stebuklas. Ir, žinoma, žiūrės „X faktorių“ – mano šeimoje jo nepraleidžia niekas!“ – atviravo Justė.

Atlikėja neslepia – ji tikrai neketina būti užsidariusi namuose. „Dozuosiu darbus ir žmones, tačiau nežadu užsidaryti namuose. Galėjau sau leisti nedirbti kad ir metus, tačiau nemanau, kad tai yra būtina“, – atvirauja Jazzu.

20 metų plėšiausi, ir, galiu pasakyti, kad kartais visai be reikalo.

Vos prieš mėnesį vaikelio susilaukusi dainininkė pasakoja, kad dabar pirmoje vietoje jai yra vaikas, o štai darbus dabar galima sumažinti. „20 metų plėšiausi, ir, galiu pasakyti, kad kartais visai be reikalo. Neatsitiks nei daugiau, nei mažiau. Vis tiek galiausiai atsidursi ten, kur tau vieta, gausi tokias pamokas, kokias turi išmokti“, – sako dainininkė.

„X faktoriaus“ teisėja juokiasi, kad labiausiai projekte pasiilgo savo kolegos Sauliaus Prūsaičio. Anot Jazzu, jis yra vienas iš jos mėgstamiausių žmonių žemėje, o gal net ir galaktikoje. „Labai jį myliu! Pasiilgau visos komandos, tiesioginio eterio jauduliuko. Jau būtų smagu gražiai atrodyti. Po 20 metų scenoje mėnuo be grimo ir nešukuotais plaukai jau yra daug...“ – juokėsi J. Arlauskaitė-Jazzu.

„X faktorius“ ir Jazzu sugrįžimas – šį sekmadienį, 19.30 val., per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Juste laabai isgrazejus ir rengtis pradejo graziai...Sekmes auginant leliuka.O komentatoriai kazkokie nenormalus.

kaunietis

kaunietis portretas
GIME DAR VIENAS LGBT NARYS PYDARASTAS JIS JUK JAZZU MAMOS JADZES NEPRADZIUGINS I SENATVE NES JUK PYDARASTAI PRO UZPAKALI NEGIMDO VAIKU NETURES MUSU JADZE ANUKU SENATVEI

ALKOHOLIKAS

ALKOHOLIKAS portretas
Veterinarai kalba , kad kiaulę ''užleidus ''keliais kuiliais daugiau paršelių gimsta .
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių