Iš kompleksuoto rubuilio į raumeningą viliotoją – lietuvis tapo moterų svajone

  • Teksto dydis:

Įdegęs raumenų kalnas žydromis akimis ir akinančia šypsena – taip 31-erių Nerijus Pakamorė atrodo šiandien. Tačiau toks jis buvo ne visada – prieš trejus metus, išvykdamas iš Lietuvos, jis svėrė beveik 120 kilogramų!

„Senasis „aš“ tikrai nebūtų išdrįsęs dalyvauti realybės šou, kuriame beveik visą laiką reikės būti be marškinėlių ir flirtuoti su merginomis – aš būčiau išsigandęs ir kamerų, ir merginų!“ – juokiasi įspūdingos išvaizdos Nerijus, naujojo vasaros realybės šou „Sala“ dalyvis. 

Meilės realybės šou „Sala“ buvo filmuojamas Kanarų salose, Tenerifėje, – čia iki dalyvavimo šou Nerijus dirbo apsaugos darbuotoju naktiniame klube.

„Prieš išvykdamas į Tenerifę, Lietuvoje su mergina draugavau 8 metus. Tačiau tie santykiai nesibaigė laimingai. Lietuvą palikau sverdamas 116 kg. Atvykęs į salą nusprendžiau pakeisti savo gyvenimą iš pagrindų, nustojau dėl savo nesėkmių kaltinti kitus, pradėjau sportuoti, prižiūrėti mitybą, o su nukritusiais kilogramais atėjo ir pasitikėjimas savimi“, – pasakojo iš Gargždų kilęs Nerijus.

Šiandien Nerijus nesiskundžia dėmesiu – darbo vietoje, gatvėje ar paplūdimyje į įspūdingą vaikiną atsisuka tiek merginos, tiek vaikinai. Deja, nepaisant kardinalių išvaizdos pokyčių, Nerijui Tenerifėje taip ir nepavyko surasti tos vienintelės.

Mes 8 mėnesius bendravom per „Google“ vertėjo programą! Tai jūs įsivaizduokite, koks tai bendravimas, kai negali normaliai pasikalbėti.

„Kai pildžiau anketą dalyvauti „Saloje“, buvau vos prieš mėnesį išsiskyręs su mergina. Ji buvo iš Kubos, dirbo šokėja ir nekalbėjo angliškai. Aš prastai kalbu ispaniškai. Taigi mes 8 mėnesius bendravom per „Google“ vertėjo programą! Tai jūs įsivaizduokite, koks tai bendravimas, kai negali normaliai pasikalbėti. O dar žinokite, kad kubietės yra labai aršios ir pavydžios – o aš dirbu naktiniame klube ir ten kas vakarą prie manęs prieidavo merginos ir siūlydavo savo telefonų numerius... Pavydo scenų buvo kiekvieną dieną“, – atviravo naujojo meilės realybės šou „Sala“ dalyvis.

Pavydo scenų netrūko ir prodiuserių kompanijos „TymDrym“ kuriamame realybės šou, kur dalyviai beveik mėnesį praleido kartu gyvendami prabangioje ispaniškoje viloje, 24 val. per parą stebimi realybės šou kamerų. Jie poromis turėjo vykdyti fizinės ištvermės, drąsos ir kūrybingumo reikalaujančias užduotis ir taip geriau pažinti vienas kitą.

„Dalyvaudamas šiame šou pamačiau daugiau Tenerifės nei gyvendamas čia trejus metus. Mes prabusdavome ryte ir bandydavome atspėti, ką darysime šiandien, – ir niekad neatspėdavome! Staigmenų čia buvo kiekvieną dieną – juk ir aš pats į projektą atvykau su slapta misija – kadangi neatrodau, kaip tipinis lietuvis, man pavyko apkvailinti kitus vaikinus – savo konkurentus (juokiasi – red. past.)!  Kol kas negaliu išduoti, kokia ta misija, – žiūrovai patys viską pamatys pirmojoje „Salos“ laidoje“, – paslaptingas išliko Nerijus.

Kartu su Nerijumi „Saloje“ antrosios pusės taip pat ieškos dar penki vaikinai – asmeninis sporto treneris Tadas Adomauskas, pardavimų ekspertas Rokas Žulkus, rinkodaros specialistas Arnas Skardžius, renginių organizatorius Viktoras Višnevskij ir verslo plėtros vadovu grožio salone dirbantis Vaidas Knieža. Šou nugalėtojų porai atiteks įspūdingas prizas – egzotinė kelionė į Tailandą, Puketo salą, kur dalyviams bus pasirūpinta viskuo – šou organizatoriai juokauja, kad tai bus nugalėtojų poros „medaus mėnesis“.

Meilės realybės šou „Sala“ premjera – pirmadienį 20.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

***

*** portretas
Svarbiausia, kad apatinė dalis žmogui dirbtų, o kitaip niekam nereikalingas.

nevisai taip

nevisai taip portretas
Moterys svajuoja visai apie kita raumeni,vot teip ir taškas.

Asteroidas

Asteroidas portretas
Bl. asteroidu pripumpavas kaip broileris, po poros metu bus pliurza kaip vistu slauneles maksimoje
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių