Koronavirusu serganti prodiuserė J. Ragauskaitė – vėl ligoninėje: paūmėjo simptomai

  • Teksto dydis:

Žinoma kino ir televizijos prodiuserė Justina Ragauskaitė – viena iš neišvengusių koronaviruso. Moteris beveik dvi savaites buvo gydoma ligoninėje, vėliau tiek pat praleido namuose, tačiau paūmėjus simptomams ir vėl atsidūrė gydymo įstaigoje.

„Dedikuoju tiems, kam iki 60 m. ir galvojantiems „esu jaunas(-a), sveikas(-a), tad jeigu ir pasigausiu koronavirusą, tai tebus maximum poros savaičių slogytė“. Pragulėjusi ligoninėje beveik 2 savaites, dar tiek pat gydžiusis namie, ir dabar paūmėjus visiems simptomams iš naujo, ir vėl greitąja išvežta į, ko gero, labiau pirmais nei antrais virstančius „namus“, negana to, atėjus teigiamam pakartotinio testo atsakymui, į pirmame sakinyje cituotą dažnai girdimą jaunimo mąstyseną atsakau: NEBŪTINAI. Taigi darsyk: saugokit save, po velniais“, – socialiniame tinkle rašė Justina.

Po įkelta nuotrauka žinoma prodiuserė taip pat pridūrė: „P. S. Šį dejavu kur kas sunkiau pakelti nei kovo 14-ąją, kuomet viskas vyko pirmąsyk“.

Apie tai, kad užsikrėtė koronavirusu J. Ragauskaitė feisbuke paskelbė kovo 17 dieną. Savo įspūdžius ji pavadino laišku iš Santaros klinikų COVID-19 poskyrio, 282 palatos. Prodiuserė apie gydytojus atsiliepė pačiais šilčiausiais žodžiais.

„Dar niekuomet nesu gavusi tiek laiškų ir žinučių. Tiesą sakant, per gimtadienius tiek negaunu. Krūvos klausimų apie įspūdžius, būklės indikacijas, ligoninės personalą ir pan. Prašymai pakomentuoti, patarti, rekomenduoti. Ir milžiniškos saujos palaikymo, maldų, empatijos, pozityvios energijos bei švelniausių linkėjimų. Iš draugų, kolegų, žiniasklaidos, pažįstamųjų ir net nepažįstamųjų. Ligos – tikrai nėra man pati maloniausia tema, bet stengiuosi visiems atsakyti, nes šiuo metu, kol esu čia viena uždaryta neapibrėžtam laikotarpiui galynėtis su kažkuo, apie ką dar gana mažai žinoma, man visi jūs ir jūsų žodžiai ekrane ar ragelyje – yra geriausias dalykas, ką turiu. Ir toliau stengsiuos atsakyti, supraskit, jei kartais ir ne tučtuojau, nes ne visad tų jėgų ar laisvų rankų tam yra, labai neiliustruojant“, – tąkart rašė Justina.

Visą J. Ragauskaitės laišką galite perskaityti čia.

Primename, kad Lietuvoje iš viso patvirtinti 843 koronaviruso atvejai, mirė keturiolika žmonių. Ligoninėse gydomi 138 asmenys, devyniolika jų – sunkios būklės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasaulio bamba

Pasaulio bamba portretas
Išvis negirdėta zviazda, kuriai vis dar trūksta dėmesio, vis lenda į viešumą. Jei sergi, gydykis, o ne reklamuokis. O kiek žmonių nuo tavęs užsikrėtė?

Antanas

Antanas portretas
Iš žiniasklaidos dėmesio, imuniteto ligai nepadauginsi. Manau kad liga dar primena ir pakartoja, kad ramybės ir pamąstymo, kad "Tėve mūsų kuris esi danguje nuženk prie ligonio, atleisdamas jai visas klaidas ir .......... Tikėk, pasveiksi be žiniasklaidos.

Imunitetą slopina analinis seksas

Imunitetą slopina analinis seksas portretas
Man tai įdomu kam ji davė? Nes pienburnė o jau atseit prodiuserė. Ir dar,- greičiausiai ji praktikuoja analinį seksą,- dėl to į storąją žarną patenkantys svetimi baltymai pastoviai silpnina imunitetą.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių