105 kg svėrusi S. Žutautienė – apie skyrybas: vieną dieną atsidūriau ligoninėje

Poryt – gražiausia pavasario šventė, kuri daugeliui – nauja pradžia ir atgimimas. Tinkamas metas pasikalbėti apie drąsą iš esmės keisti savo gyvenimą bei situacijas, kurios priverčia kardinaliai perkainoti vertybes. Ko išmoko skausmas, ligos bei tragedijos ir ką tenka paaukoti, kad būtum išties laimingas? 

Ultramaratonininkas Ruslanas Seitkalijevas, su Lietuvos rinktine praėjusiais metais Italijoje tapęs Europos vicečempionu, per 24 valandas nubėgęs 245,3 km, pasakojo, kaip... pabėgo iš kunigų seminarijos, likus pusantrų metų kol taps kunigu. „Pusseptintų metų praleidau kunigų seminarijoje, bet pajutau abejones, troškau laisvės, norėjau važiuoti į varžybas. Seminarijoje, deja, maldos ir meditacijos to nekompensavo ir teko palikti man brangią Telšių kunigų seminariją. Tai drąsiausias mano sprendimas gyvenime. Ir nebuvo jokios moters, tik viena moteris – meilė bėgimui“, – kodėl netapo kunigu, pasakojo R. Seitkalijevas.

Ruslanas Seitkalijevas./ LNK nuotr. 

Išėjus iš seminarijos ultramaratonininkui teko gyvenimą pradėti nuo nulio. „Tai kaip antras gyvenimas – atsikeli, ir laisvė, net nežinai, ką daryti su ta laisve. Pirmas mano darbas buvo nekokios reputacijos Palangos bare, kuris užsidaro vėliausiai. Bet išdirbau tik savaitę, matyt, per didelis kontrastas po seminarijos. Vaibas labai įspūdingas, šviesos, moterys, merginos, tamsios šviesios, aukštesnės, žemenės“, – šypsodamasis pasakojo Ruslanas.

Skaudus gaisras neaplaužė žolininkės Adelės Karaliūnaitės. „Nuotaika kaip niekada gera, nes ugnis pasiglemžė visa tai, kas buvo bloga. Bet per vasarą  žolelių pasirinkau, sandėliai nesudegė, miškas liko, įrenginėju skarelių muziejų, tvarkau jo vidų. Džiugu, kad mano produkcijos žmonėms reikia ir ji padeda, žmonės perka, nesidera, nes žino, kad man tų pinigų sau nereikia, aš jų nenaudosiu, aš jau visko turiu, mano toks amžius. Na, gal tik susileisiu botokso į kaktą, kad raukšlių nebūtų ir lūpų korekciją pasidarysiu, bet sako, kad čia nebrangu. Gal pabūsiu influencerė ir padarys už dyką“, – šmaikštavo garsi žolininkė.

Adelė Karaliūnaitė. / LNK nuotr. 

Ukrainoje gimęs ir Lietuvoje užaugęs operos dainininkas  Eugenijus Chrebtovas prisipažino gyvenantis įtampoje – išgyvenantis nuolatinį skausmą dėl artimųjų Ukrainoje. „Buvau tarp dviejų šalių, Ukrainoje lankiau darželį, mokyklą. Kai 2014 metais prasidėjo karas, mes močiutę parsivežėme į Vilnių, bet po kelių metų grįžo į gimtinę. Ji jau buvo 85-erių, nujausdama, kad greitai viskas pasibaigs, troško numirti Ukrainoje“, – pasakojo E. Chrebtovas. 

Savo istorija dalinosi ir dainininkė Božena Krasilova, kuri, susirgusi kovidu, buvo per plauką nuo mirties. „Veža į reanimaciją ir galvoji, kad jau viskas, nieko negali padaryti, tik melstis. Galvoju, mano gyvenimas tik prasidėjo, viskas išsipildė, ko norėjau – mylimas vyras, vaikai. Galvoju, negi jau viskas? Man mėnesį buvo sukelta dirbtinė koma. Jokių vilčių, stabiliai bloga situacija, visi mane laidojo, bet meldėsi, ir tas tikėjimas padėjo, mane atgaivino. Atsibundi ir guli kaip daržovė. Meldžiausi, meldžiausi ir išmeldžiau“, – pasakojo Božena.

105 kilogramus svėrusi televizijos laidos vedėja Sandra  Žutautienė atviravo, kaip atsikratė po skyrybų prigauto svorio ir tapo dainininke. „Dėl skyrybų buvau linkusi kaltinti save, skaudėjo iki nuprotėjimo, kol vieną dieną atsidūriau ligoninėje dėl panikos priepuolių, kurie kilo iš savęs kaltinimo, kad nesugebėjau išsaugoti šeimos. Pirmi dvidešimt kilogramų užaugo per pirmą mėnesį, išsipūčiau kaip balionas, negalėjau savęs pakęsti, nieko nenorėjau“ – pasakojo S. Žutautienė, laidoje pristačiusi naujausias savo dainas.

Apie gyvenimo pamokas, kurios ir gniuždo, ir augina, apie baisų skausmą, kuris virsta maloniais atradimais bei dėkingumu –  šį vakarą, 19.30 val., „KK2 penktadienyje“ per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
TAI DAGYVWENOM VISA KAUNO DIENA APIE ŽUTAUTIENĘ BUNKĘ IR SODIENĘ VISĄ SAVAITĘ DAUGIAU NIEKO , EIKIT TEN KUR NUPLAUKĖ RUSŲ LAIVAS .

beda

beda portretas
storejime,tai alkio neskirimas nuo troskulio,organizmas praso vandens ,o storulis ryja maista vietoj vandens .

tai naujiena...

tai  naujiena... portretas
dainininkė ?!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių