Pereiti į pagrindinį turinį

A. Kutcheris po skyrybų pasipirš M. Kunis

2013-11-06 14:00
Scanpix nuotr.

Ashtonas Kutcheris (Aštonas Kačeris) turi pasipiršti savo merginai Milai Kunis, kai tik bus galutinai įteisintos jo skyrybos su Demi Moore (Demi Mur), pranešė britų bulvarinė spauda.

35 metų serialo "Du su puse vyro" (Two and a Half Men) žvaigždė su penkeriais metais jaunesne M.Kunis pradėjo susitikinėti pernai, tačiau dar derasi dėl finansinio susitarimo su D.Moore. Sutuoktiniai kiekvienas savo keliais pasuko 2011 metais.

Spalio mėnesį D.Moore atšaukė reikalavimus dėl sutuoktinio išlaikymo ir sutiko susitarti dėl A.Kutcherio turto dalies ir kažkiek akcijų įvairiose jo technologijų kompanijose, sudarydama sąlygas jam pasipiršti M.Kunis.

Šaltinis britų laikraščiui "The Sun" sakė: "Demi ir Ashtono skyrybos temdė jo ir Milos santykius, nes tęsėsi taip ilgai. Laimei, Demi rado apsigalvojo. Ji nebejaučia kartėlio ir nori kuo greičiau užbaigti skyrybas, kad ir pati galėtų gyventi toliau".

"Jie visi džiaugiasi, popieriai pasirašyti, ... tad Ashtonas jau gali oficialiai pirštis Milai. Abu jie nori tuoktis ir susilaukti vaikų", - tvirtino šaltinis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų