Pereiti į pagrindinį turinį

L. Armstrongas padarė avariją, o kaltę prisiėmė jo mergina

2015-02-04 10:38
BNS inf.
L. Armstrong
L. Armstrong / Scanpix nuotr.

Gero vardo netekęs dviračių sporto čempionas Lance'as Armstrongas (Lansas Armstrongas) po mieste praleisto vakaro savo automobiliu rėžėsi į dvi stovinčias mašinas ir leido savo merginai prisiimti kaltę, pranešta antradienį.

Tas incidentas įvyko gruodžio mėnesį Aspene Kolorado valstijoje. 43 metų L.Armstrongo mergina, 33 metų Anna Hansen (Ana Hansen), iš pradžių policijai pasakė, kad sėdėjo prie jo automobilio vairo, bet vėliau prisipažino, kad mašiną tuo metu vairavo L.Armstrongas, pranešė laikraštis „The Denver Post“.

Jam gresia kaltinimai dėl leistino greičio viršijimo ir dėl to, kad jis nepranešė apie avariją. Už tokius pažeidimus galima skirti kalėjimo iki 90 dienų bausmę ir baudas iki 300 dolerių.

Kaip rašė „Aspen Daily News“, kuris pirmasis pranešė apie tą gruodžio 28-osios incidentą, norėdama išvengti skambių antraščių A.Hansen iš pradžių melavo dėl to, kas tuo metu vairavo automobilį, ir dėl to, ar L.Armstrongas buvo išgėręs.

Sausio 12 dieną, aplinkybėms išaiškėjus, tie du kvitai už kelių eismo taisyklių pažeidimus buvo perduoti L. Armstrongui, kuris yra įveikęs vėžį ir kuriam prieš trejus metus dėl dopingo vartojimo buvo visam gyvenimui uždrausta dalyvauti dviračių sporto varžybose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų