Pereiti į pagrindinį turinį

L. Lapkauskaitė atskleidė savo paslaptį

2013-10-23 07:37
DMN inf.
TV3 nuotr.

Į filmavimą šou "Romeo ir Džiuljeta" atvykusi dainininkė ir prodiuserė Laima Lapkauskaitė atskleidė, kad jai roko opera – labai prie širdies.

„Statyti roko operą – pati didžiausia mano svajonė. Kiek kartų bandžiau su vaikų kolektyvais – niekas nepavykdavo, išeidavo tik paprasti miuziklėliai. Matyt, dar košės per mažai suvalgyta, – juokdamasi širdį atvėrė L. Lapkauskaitė. – Žmonės sakys: „Dainuoja „Nenuženk nuo akmens, o Marija“, o kalba apie roko operas.“ Bet tiesa ta, kad man labai patinka rokas, tai yra mano slapta klausoma muzika.“

L. Lapkauskaitės slapta meilė rokui vis išlenda lyg yla iš maišo. „Esu pabandžiusi įtraukti lengvą gitarytę į „Studenčių“ dainas. Merginos iškart sureagavo: „Ką jūs, vadove?,“ – prisimena Laima.

Žinoma moteris buvo pakviesta vertinti dalyvių pasirodymus „Romeo ir Džiuljetos“ Helovinui skirtoje laidoje. Dalyviai stebino ne tik specialiais kostiumais, išskirtiniu makiažu, bet ir kūrybingumu, o Romeo ir Džiuljetos ariją atlikę Marius Jampolskis ir Austėja Lukaitė – jausmingumu.

Muzikos šou „Romeo ir Džiuljeta“ šeštadienį 19.00 val. tik per TV3.

Roko operos „Romeo ir Džiuljeta“ premjera – gruodžio 10 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje ir gruodžio 15 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų