L. Suodaitis sulaukė teismo sprendimo dėl sūnaus: pagaliau viskas į šviesesnę pusę

  • Teksto dydis:

Nuo balandžio mėnesio Viktorijos ir Lauryno Suodaičių šeimos dramą stebintys smalsuoliai po truputį ima  mėgautis veiksmo atomazgos detalėmis. Kol Viktorija su vaikais ir savo mama mėgavosi kelionės įspūdžiais Niujorke, Laurynas antradienį instagrame džiaugėsi  teismo priimtu sprendimu dėl sūnaus priežiūros.

„Antradienis be galo geras, nepaisant to, kad vakar plačiai visuomenei buvo paduota turinio apie mane. Šiandien turėjome pirmąjį teismo posėdį dėl laikinųjų apsaugos priemonių pritaikymo ir dėl pasimatymų su Laurynuku. Visa tai, kas vakar buvo pasakyta, teismo buvo įvertinta kritiškai ir atmesta, nes jokių objektyvių dalykų nėra. Viena, ką tu pasakoji į kameras, kitą – kaip vertina teismas.

Antra gera žinia, kad Laurynukas su tėčiu nuo šiandien gyvens kas keturias dienas. Su Lauryno mama laiką su juo dalinsimės per pusę, kaip ir turi būti. Teismas įvertino teisingai argumentus. Aišku, priemonės laikinos ir jas dar galima skųsti, kas galimai ir bus. Dar ir teismas vyks dėl galutinio nuosprendžio, bet prielaida jau yra ir dėl to labai džiaugiuosi. Praėjo trys mėnesiai ir pagaliau viskas į šviesesnę pusę“, – antradienį džiugesio neslėpė L. Suodaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laima

Laima  portretas
O apie vaiką pagalvojo? Pats norėtų kas 4 dienas gyventi kitur? Aš nenorėčiau. Egoistas.

pagaliau

pagaliau portretas
Mums visai jau neįdomu..baigėsi jūsų cirkas,pažaidėt,dabar realybė prasidės...

Ir vėl...

Ir vėl... portretas
Šitas jau darbą susidaro, ar dar vis darbo biržoj ant pašalpų sėdi?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių