L. Tamulytę-Stončę supykdė kai kur pratęsti judėjimo ribojimai: gal gana tyčiotis?

  • Teksto dydis:

„Viskam yra ribos. Ir kantrybės. Maldyvai – prašom!!! Egiptas – prašom!!! Joniškis - b..is tau į akį!“ – į pirmadienį pratęstus judėjimo ribojimus kai kuriose savivaldybėse sureagavo humoristė, renginių vedėja Laima Tamulytė-Stončė.

Moteris feisbuke rašė, kad jau pusę metų negali aplankyti tėvų ir parodyti jiems praėjusių metų spalio pabaigoje gimusios dukros. 

„Pusę metų negaliu aplankyti tėvų ir parodyti, kokia didelė jau mūsų mažylė – jų taip laukta anūkė. Gal gana tyčiotis? Dėjau giliai ant visų verslininkų džiaugsmo dėl parduotuvių atidarymo – ir be šmutkių eina gyvent. Kas man grąžins laiką, kurį prarandame be artimųjų?“ – klausė moteris.

Po įrašu atsirado patarimų, kad neverta dėl šių ribojimų piktintis, nes galima juos apeiti. „Tikrai savo mieste rasi keliuką, pro kurį įvažiuosi ir nenervuok savęs. Tai daro masės žmonių ir nebekreipia dėmesio“, – rašė internautė Irena.

„Kas aš – nuskriaustoji kokia? Pavogus ką, kad slėptis? Būčiau norėjusi važiuoti aplinkiniais keliais – jau per Kalėdas būčiau pas tėvus sėdėjus. Bet kai esi „geras pilietis“, tai ir sėdi namie, lauki, rodydamas pavyzdį ir kitiems. Ačiū, netrūksta man baudos kelių šimtų eurų, turiu kur juos protingiau išleist. O susitikimą gal reiks paskirt „Maximoj“, juk ten viruso nėra“, – į patarimus atsakė humoristė.

Žinoma moteris pasakojo, kad praėjusiais metais ji nukėlė kelionę į užsienį į šiuos metus, tačiau ir šiemet svetur nevyko – kelionės atsisakė. „Man protu nesuvokiama, kodėl aš galiu bastytis po pilnus žmonių oro uostus, sėdėti sausakimšame lėktuve kelias valandas, o atvažiuoti su vaiku pas tėvus jau rizikinga“, – teigė L. Tamulytė-Stončė.

Primename, kad Vyriausybė pirmadienį iki mėnesio pabaigos pratęsė judėjimo ribojimą 16 savivaldybių, tarp jų – Vilniuje ir jo rajone, Klaipėdoje, Neringoje.

Judėjimo ribojimai iki balandžio 1-osios pratęsti tarp Biržų rajono, Klaipėdos miesto, Kupiškio rajono, Marijampolės, Neringos, Panevėžio miesto ir rajono, Šalčininkų rajono, Širvintų rajono, Švenčionių rajono, Trakų rajono, Utenos rajono, Varėnos rajono, Vilniaus miesto ir rajono bei Visagino savivaldybių.

Čia ir toliau galios draudimas atvykti ir išvykti, išskyrus išimtinius atvejus, taip pat būtų galima judėti tarp žiedinių savivaldybių.

Tęsti judėjimo ribojimus Sveikatos apsaugos ministerija pasiūlė tose savivaldybėse, kur 14 dienų naujų COVID-19 atvejų skaičius 100 tūkst. gyventojų siekia 200 ir daugiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juozas

Juozas portretas
Mane erzina tie asilai kurie tiki virusu.ziauru kas darosi.

X

X portretas
Viska meluoja ir karantina laiko dėl baudų iš ko givens farai

ALGIS

ALGIS portretas
O man nusispjaut į kažkokios pamaivos pykčius , sveikata svarbiausia .
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių