Pereiti į pagrindinį turinį

Lady Gaga pas garsų menininką užsisakė savo skulptūrą

2013-09-27 09:20
Scanpix nuotr.

Popmuzikos superžvaigždė Lady Gaga  užsakė pas garsų menininką Jeffą Koonsą  savo pačios skulptūrą būsimo albumo "Artpop" viršeliui.

Hito "Applause" atlikėja papasakojo, kad su J.Koonsu susipažino 2010 metais ir kad juodu susiejo bendras meno supratimas.

Popmuzikos žvaigždė, kuri prisipažįsta, kad tapo šio menininko mokine, žurnalui "Elle" sakė: "Uždaviau jam ... 500 klausimų ir tiesiog spoksojau į jį, kol jis kalbėjo, o aš keverzojau savo užrašuose, laukdama kiekvieno jo žodžio. Kaskart, kai būnu netoli jo, prakaituoju".

Lady Gaga leido laiką studijoje Niujorke, kur J.Koonsas kuria naująją skulptūrą, ir vis dar negali patikėti, kad jis sutiko su ja dirbti.

"Vis dar bandau išsiaiškinti, ar mes apsvaiginimu ir proto kontroliavimu privertėm jį tai daryti", - juokavo ji.

J.Koonsas garsėja savo šiuolaikišku stiliumi, o vienas garsiausių jo šedevrų yra "Tulpės" - iki veidrodinio spindėjimo nupoliruoto plieno skulptūra, padengta perregimais dažais ir pernai aukcione "Christie's" Niujorke parduota už 33,68 mln. dolerių.

Jis nėra vienintelis menininkas, kurį Lady Gaga pasitelkė savo albumui "Artpop". Anksčiau ji paskelbė planus albumo išleidimo šį lapkritį proga surengti vakarą "artRave" ir pademonstruoti jame savo "Haus of Gaga" kūrybinės komandos darbą ir bendrus darbus su "Inez & Vinoodh", Robertu Wilsonu (Robertu Vilsonu) ir performansų menininke Marina Abramovic (Marina Abramovič), kuri neseniai įkvėpė Jay Z (Džėj Zi) "Picasso Baby" vaizdo klipą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų