Paaiškėjo, kas laidoje „Labas rytas, Lietuva“ pakeis I. Krupavičių

Naujas veidas, bet jau pažįstamas balsas – iš LRT televizijos laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėjo kėdės rytais sveikinsis Kristupas Naraškevičius. Klausytojų pamėgtas „LRT Opus“ laidų vedėjas, perimantis laidos vairą iš Igno Krupavičiaus, sako priimantis nelengvą iššūkį, tačiau sulaukęs padrąsinimų iš buvusio laidos vedėjo bei visos laidos komandos ir jau laukiantis gegužės 6-osios ryto, kai pasisveikins su žiūrovais.

Naujasis „Labas rytas, Lietuva“ vedėjas jau gerai pažįstamas „LRT opus“ radijo stoties klausytojams, kur veda radijo laidas „Sutemos“ ir „Dienos pulsas“. Nuo šiol rytais iš LRT televizijos ekranų besisveikinsiantis ir dieną aktualiausiais pokalbiais pradėsiantis K. Naraškevičius laidos vedėjo kėde dalinsis su žurnaliste Audra Avižiūte.

Iš televizijos ekranų naujasis vedėjas pasisveikins jau gegužės 6-ąją – dieną, kai bus karūnuotas Karolis III. Su kolege A. Avižiūte vedėjai drauge su žiūrovais lauks iškilmingos ceremonijos ir pristatys įprastus šeštadienio ryto pokalbius įdomiausiomis temomis.

LRT nuotr. 

Nuo rytojaus žiūrovams prisistatysiantis vedėjas džiaugiasi nauja pradžia ir ruošiasi pokyčiams ne tik darbo vietoje, bet ir dienos ritme.

„Jei atvirai, esu vienas tų žmonių, kurie mieliau ketvirtą valandą ryto ne kyla, o gulasi, na, nebent kalbame apie grybavimą ir būtinybę miške atsidurti pirmam. Kita vertus, toks laidos laikas – ir palankus: leis ir padirbėti, ir, po eterio, dar neišgrybautą mišką rasti. O jei kiek rimčiau, perimti laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėjo kėdę po 16 metų joje besisukusio Igno Krupavičiaus yra mažų mažiausiai didelis iššūkis. Kelias savaites juokais save guodžiu tuo, kad man debiutuojant vis tik bent vienas žmogus planetoje jaudinsis labiau – tai tądien po 70 metų Jungtinę Karalystę valdžiusios Elžbietos II karūnuojamas karalius Karolis III. Tiesa, su ne viena palikta kartele Ignas paliko ir šūsnį padrąsinimų, už kuriuos jam esu dėkingas. Kaip ir laidos komandai už suteiktą pasitikėjimo kreditą. O iš žiūrovų šį, žinoma, reikės užsidirbti – tą ir stengsiuosi padaryti“, – sako naujasis „Labas rytas, Lietuva“ vedėjas.

LRT nuotr. 

Sėsdamas į rytinės laidos vedėjo kėdę K. Naraškevičius nepalieka ir radijo studijos – „LRT Opus“ klausytojai ir toliau galės klausytis jau pamėgtų muzikos žurnalisto laidų įprastu metu.

Naujasis laidos vedėjas pakeis ilgametį „Labas rytas, Lietuva“ vedėją I. Krupavičių, kuris rytais sveikindavosi su LRT televizijos žiūrovais net 16 metų. Užleisdamas vietą Kristupui jis džiaugėsi ir neabejojo, kad žiūrovai netruks jį pamilti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių