Pereiti į pagrindinį turinį

Laisva kuria precedento neturinčią TV laidą „Kalinių žmonos“

2017-02-27 14:33
DMN inf.

Dainininkė, BTV laidos „Muzikinis iššūkis“ ir LNK „24 valandų“ gelbėtoja Donata Gutauskienė-Laisva netrukus sužibės kitame amlua. LNK ji ves precedento neturinčią laidą „Kalinių žmonos“, kuri pasirodys kovo pabaigoje.

Asmeninio archyvo nuotr.

Tikrai taip – joje atvirai apie savo klystkelius kalbės kaliniai ir jų žmonos. Jokia paslaptis, kad Laisva geriau nei kitos laidų vedėjos žino, ką reiškia grotų išskirtos šeimos gyvenimas. Jaunai moteriai dvejų metų sūnų tenka auginti vienai, kol jos vyras Rolandas Gutauskas kali. Vyras į įkalinimo įstaigą pakliuvo jau aštuntą kartą. Visgi mylinti žmona įsitikinusi, kad šis kartas bus paskutinis, o išbandymą ištvėrusi šeima įrodys visiems, kad gali gyventi laimingai, dorai ir teisingai.

Būtent tokį tikslą – pakeisti visuomenės požiūrį į nuteistuosius bei jų šeimas, parodyti, kaip jie visa tai išgyvena – Laisva kelia ir naujojoje laidoje. Ji pasidžiaugė, kad šviesių istorijų čia netrūks, kaip ir norinčių atsiverti – nuo žvaigždžių iki mokytojų. Padrąsinti moteris papasakoti apie savo gyvenimą laidos vedėja imsis pati – pirmojoje laidoje pasirodys ir jos vyras, o žiūrovai galės savo akimis pamatyti, kaip jis gyvena, kuo gyvena ir kokie poros santykiai.

Laisva teigia, kad nesiekia nei aukštinti, nei smerkti paklydusiųjų, – ji nori papasakoti apie laisvėje liekančias jų moteris, kurių gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis, bet kurios myli, laukia ir tiki. 

„Labai noriu pakviesti ir daugiau moterų, pasidalinti savo gyvenimiška patirtimi! Lauksiu jūsų žinučių! Būkim drąsios, būkim vieningos, tiesiog būkim! Iš anksto dėkoju toms šeimoms kurios nepabūgo apie tai kalbėti ir toms kurios dar tik ruošiasi!“ – feisbuke parašė naujieną pranešusi D. Gutauskienė. Kad ir kaip būtų, nuostabos žinučių, kaip į tokias laidas turėtų reaguoti nuo jų herojų nukentėję ar artimuosius praradę žmonės, išvengti nepavyks.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų