Pereiti į pagrindinį turinį

Lažybų bendrovės jau numatė „Eurovizijos“ nugalėtojus

2015-05-15 22:07
V.Skaraičio/BFL nuotr.

Lažybų bendrovių teigimu, jau tapo tradicija, kad „Eurovizija“ – vienas populiariausių įvykių lažybų pasaulyje. Bendrovės jau žino konkurso favoritus ir įvertino Vaido Baumilos bei Monikos Linkytės galimybes.

„Kuo arčiau „Eurovizijos“ diena, tuo jis didėja. Tad statymų gausos sulauksime kitą savaitę“, – prognozuoja „Orakulo“ atstovė Veslava Tumas.

Šiais metais lietuviai daug labiau tiki Lietuvos dueto – M. Linkytės ir V. Baumilos – jėgomis.

„Priešingai nei pernai, šiemet Lietuvai prognozuojamas gana užtikrintas patekimas į finalą. Šiuo metu turime daug daugiau besilažinančių už tai, kad mūsų atlikėjai pateks į finalą, ir namo po pusfinalio nevažiuos“, – tikina „Tony Bet“ atstovas Audrius Lapienis.

Tiesa, nepanašu, kad finale lietuviai tikėtųsi nuversti kalnus –  Vaidui ir Monikai prognozuojama vieta antrame dešimtuke.

Lažybų bendrovių teigimu, konkurso favoritas tarp lažybininkų – Švedijos atstovas.

„Taip pat nemažai tikinčių Rusijos atstovės sėkme. Ir nors lažybų bendrovės Rusijos sėkmę vertina gana kukliai, tačiau Lietuvoje žmonės tiki Polinos Gagarinos galimybėmis finale patekti į trejetuką ar net nugalėti“, – tvirtina lažybų įmonės atstovas.

Be Švedijos ir Rusijos, lietuvių nuomone, puikius šansus nugalėti turi ir „Eurovizijos“ debiutantai australai.

„Apskritai „Eurovizijos“ favoritai yra Švedija ir Italija. Taip pat gerai vertinamos yra Australija, Estija, Rusija ir Suomija“, – tikina V. Tumas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų