Pereiti į pagrindinį turinį

"Lietuvos balso" nugalėtojas jau supančiotas santuokos saitais

2014-08-22 10:26
DMN inf.
Paulius Bagdanavičius
Paulius Bagdanavičius / Š. Mažeikos /BFL nuotr.

Penktadienio rytą vestuvinius įžadus vienas kitam išsakė muzikinio Lietuvos projekto "Lietuvos balsas" laimėtojas Paulius Bagdanavičius ir jo mylimoji vadybininkė Lina Gasparavičiūtė, rašo delfi.lt.

Grupės „el Fuego“ narys prieš išvykdamas studijuoti į Didžiają Britaniją planavo tik paprašyti Linos rankos, tačiau mylimieji nusprendė nelaukti.

P. Bagdanavičius pripažino: „Vestuves paspartino į pasaulį ateisiantis vaikutis. Jis buvo labai lauktas ir planuotas. Todėl vestuves teko šiek tiek paspartinti. Nusprendėme įregistruoti civilinę santuoką, o kai mažiukas paaugs, ketiname iškelti krikštynas ir susituokti bažnyčioje“, – atviravo būsimas tėvelis.

Vestuves jaunieji paminėjo kukliai, pasikviesdami tik šeimos narius, o didesnes iškilmes planuoja vėliau, jau gimus vaikeliui, kai meilę vienas kitam prisieks ir Dievo akivaizdoje.

P. Bagdanavičius tikisi per ateinančius metus gana dažnai grįžti į Lietuvą ne tik dėl vyksiančių koncertų, bet ir dėl to, kad nori praleisti kuo daugiau gražių akimirkų su savo žmona, ypač vaikeliui gimus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų