Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvos garsenybės gurkšnojo tik arbatą

2008-11-08 09:00
Lietuvos garsenybės gurkšnojo tik arbatą
Lietuvos garsenybės gurkšnojo tik arbatą / Ingos Juodytės nuotr. Mėgėjas: "Kodėl man patinka ramunėlių arbata? Nes žodis "ramunė" labai gražiai skamba", – į filosofinius apmąstymus nesileido R.Rudokas.

Kvapnių lietuviškų pievų žolynų aromatas žvarboką lapkričio vakarą į "Tredici" restoraną suviliojo nemažą būrį Lietuvos garsenybių. Pagurkšnoti arbatos pakvietė aktorius Ramūnas Rudokas su kolegomis. Jie tą vakarą kūrė jaukią ir linksmą improvizacijų arbatos tema atmosferą.

Ragauti Švenčionių vaistažolių fabriko jau 125 metus gaminamų arbatų trečiadienio vakarą atvyko Sabina Repčenkienė su abiem dukromis ir žentais. Į dainavimo sūkurį įsisukęs aktorius Leonardas Pobedonoscevas prie lietuviškos žolelių arbatos pratino dukrelę Emilę. Savo puodelį kvapnaus gėrimo ant Pobedonoscevų stalo pasidėjo ir Leo dainavimo partnerė Evelina Anusauskaitė.

Jai ir Švenčionių vaistažolių fabriko generaliniam direktoriui Mariui Railai pirmiesiems teko šmaikštus improvizacijų "Pagauk kampą" aktorių surengtas išbandymas.

Kol vakaro vedėjas R.Rudokas klausinėjo E.Anusauskaitės ir M.Railos apie jų arbatos gėrimo įpročius, aktoriai Artūras Sakalauskas ir Andrius Žebrauskas įgarsino pašnekovų rankų gestus. Tuo metu svečiai nepaliovė audringai kvatotis.

Improvizuotos aktorių serenados sulaukė Skaiva Jacevičiūtė, o Rūtai Lukoševičiūtei ir fotografui Vaidotui Grigui teko suvaidinti pantomimą. Jos garso takelį čia pat kūrė ta pati "Pagauk kampą" komanda.

R.Rudokas vakaro svečiams prisipažino, kad arbatą geria nuolat, labiausiai jam patinka ramunėlių. "Turbūt patys suprantat kodėl. Nes žodis "ramunėlė" man labai gražiai skamba", – šmaikštavo aktorius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų