„Lietuvos talentai. Supervaikai“ finalo šokėjai pasirodys scenoje po atviru dangumi

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį – antrasis populiariojo projekto „Lietuvos talentai. Supervaikai“ finalas. Scenoje pasirodys teisėjų atrankas įveikę ir du arba tris „taip“ iš scenos profesionalų išgirdę dalyviai. Pagrindinis šou prizas – 10 tūkst. Eurų, todėl visi dalyviai kaip galėdami stengsis sužavėti žiūrovus, pelnyti jų balsus ir gauti bilietą į superfinalą.

Dėl Lietuvoje įvesto karantino ir koronaviruso grėsmės, šokių kolektyvų pasirodymai buvo nufilmuoti iš anksto. Grupės savo pasirodymus surengė po atviru dangumi, Paluknio aerodrome. Jų pasirodymus stebėjo saugiai automobiliuose sėdintys artimieji, o palaikymą išreikšdavo mirksėdami šviesomis ir garsiniu signalu.

„Dalyviai sulaukė didžiulio palaikymo, gyvai pamatyti pasirodymą atvažiavo šeimos nariai, giminės, draugai. Puikios emocijos, norėjimas kaip įmanoma geriau pasirodyti, nenuvilti savęs ir aplinkinių tiesiog sklandė ore. Net neabejoju, kad tą pajaus ir televizijos žiūrovai“, – po filmavimo aerodrome kalbėjo projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Šokėjų kolektyvams galiojo tos pačios taisyklės kaip ir tiems, kurie pasirodys tiesioginio eterio metu. Grupei buvo skirta viena repeticija, o vėliau laukė pasirodymo įrašas. Visi pasirodymai buvo nufilmuoti iš pirmo ir vienintelio dublio. Jei kažkam nepasisekė ir nepavyko sušokti taip, kaip buvo planuota, pasirodymo nebuvo galima nufilmuoti iš naujo. Tiek iš anksto nufilmuotų pasirodymų dalyviai, tiek sekmadienį pasirodysiantys tiesioginiame eteryje turi tokius pačius šansus sužavėti TV3 žiūrovus ir pelnyti jų balsus.

„Šokėjai turėjo išskirtinę galimybę pasirodyti 16 metrų pločio scenoje. Vienas kolektyvas galėjo įvykdyti tai, ką buvo suplanavęs – į pasirodymą įtraukti ugnies šou. To padaryti studijoje nebūtų buvę galimybės, neleistų saugumo reikalavimai. Galiu atskleisti, kad kelios šokėjų grupės mus itin nustebino. Paruošė tokius pasirodymus, ko seniai nebuvome matę ant scenos. Neabejoju, kad jie patiks tiek žiūrovams, tiek teisėjams“, – sakė šou režisierius Mindaugas Meškauskas.

Projekto teisėjai Marijus Mikutavičius, Justinas Jankevičius ir Neringa Čereškevičienė tiesioginio eterio metu išvys iš anksto nufilmuotus pasirodymus. Teisėjams taip pat pasirodys ir tiesioginiame eteryje savo talentus demonstruosiantys dalyviai.

Antrojo finalo metu žiūrovams pasirodys Adrija Žilinskaitė, Kipras Makutis, Adomas Dimša, grupė „Mode“, SFINX, „RED Kids“, „Gustas Rukas“, „Tepam slides“, Luana Puraitė, Aurėja Šedbaraitė, Kipras Jurkonis, „Smaragdo miesto žonglierės“.

Antrasis „Lietuvos talentai. Supervaikai“ finalas jau sekmadienį, 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Man tai

Man tai portretas
labai gaila vaikų kurie dalyvavo Lietuvos talento konkurse su dainom.Taip neobjektyviai nuvertino kad žodžių trūksta - laimėjo ,,kelmas" jau net ne vaikas... mano nuomone vien dėęl to kad nelabai seniai dainavo laidodama savo žymų tėvą..///O kiti vaikai tikrai verti apdovanojimo turėjo iškest pažeminimą. Spėkit kaip vaikai toliau gyvenime žiūrės į Teisybę, Padorumą,Sąžiningumą?..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių