„Lietuvos talentų“ nugalėtojas E. Kerpė apie karantiną: turi galvoti ne tik apie save

  • Teksto dydis:

„Iš vienos pusės, šis laikotarpis toks, kur reikėjo truputi pasakyti „stop“ viskam, pabūti su savimi, skirti laiko sau, pailsėti. Atsirado daug laisvesnio laiko, todėl stengiuosi jį išnaudoti kuo produktyviau. Didžiąją laiko dalį skiriu kūrybai. Kartais žiūriu filmą ar serialą iš sukaupto sąrašo, kuriam vis nerasdavau laiko. Laisvu metu bendrauju su draugais, stengiuosi palaikyti ryšį. Šiame etape visi esame kartu. Tai yra metas, kai turi galvoti ne tik apie save, bet ir apie kitus“, – pasakoja 2019 m. projekto „Lietuvos talentai“ nugalėtojas Edgaras Kerpė.

Šeštadienio vakarą televizijos žiūrovai kviečiami pramogauti su šou „Lietuvos talentai #IšNamų“. Mylimiausi projekto „Lietuvos talentai“ dalyviai ir teisėjai sveikinsis su žiūrovais iš namų. Visiems smalsu, kuris iš jų paruoš geriausią pasirodymą?

Dalyvių pasirodymus galės vertinti ne tik komisija, bet ir žiūrovai – jie galės balsuoti ir rinkti labiausiai patikusį pasirodymą. Komisijos gretose: Marijus Mikutavičius, Ineta Stasiulytė, Justinas Jankevičus ir specialiai iš Londono nuotoliniu būdu prisijungsianti Dalia Ibelhauptaitė. „Lietuvos talentai #IšNamų“ ves charizmatiškieji Mindaugas Rainys ir Mindaugas Stasiulis.

Specialiai transliacijai pasirodymą ruošia ir 2019 m. „Lietuvos talentai“ nugalėtojas E. Kerpė. Šokėjas pasakoja, kad šalyje įvestas karantinas nepakeitė jo gyvenimo kardinaliai. Kaip ir anksčiau, vaikinas kuria šokius, dirba šokių treneriu, veda treniruotes. Tiesa, tą daro nuotoliniu būdu.

„Iš vienos pusės, šis laikotarpis toks, kur reikėjo truputi pasakyti „stop“ viskam, pabūti su savimi, skirti laiko sau, pailsėti. Atsirado daug laisvesnio laiko, todėl stengiuosi jį išnaudoti kuo produktyviau. Didžiąją laiko dalį skiriu kūrybai. Kartais žiūriu filmą ar serialą iš sukaupto sąrašo, kuriam vis nerasdavau laiko. Laisvu metu bendrauju su draugais, stengiuosi palaikyti ryšį. Šiame etape visi esame kartu. Tai yra metas, kai turi galvoti ne tik apie save, bet ir apie kitus“, – pasakoja projekto nugalėtojas.

Iki paskelbiant karantiną, E. Kerpės laikas buvo suplanuotas keliems mėnesiams į priekį. Šokėjas turėjo įvairių veiklų: teisėjauti konkursuose, vesti seminarus, pasirodyti renginiuose... Deja, viską teko nukelti arba atšaukti. „Galiu pasakyti, kad mano gyvenime nėra dienos be šokių. Nuotoliniu būdu šoku su vaikais, treniruojuos, kuriu video, šoku sau namie. Viskas kol kas yra gerai“, – optimizmo nestokoja vaikinas, šokantis scenoje su garsiausiais Lietuvos atlikėjais.

„Dalyvavimas „Lietuvos talentuose“ davė man labai daug. Labai didelę galimybę dalintis tuo, ką darau su didesne žmonių auditorija. Nuolatinis ruošimasis privertė perlipti per save ir išlįsti iš savo komforto zonos. Projektas padovanojo man naujų pažinčių, puikių emocijų ir nuostabių atsiminimų.  Laimėto prizo – 10 tūkst. eurų – kol kas dar neišleidau. Šiuos pinigus investuoju į tobulėjimą, keliones, seminarus. Nemėtau pinigų ant bet ko“, – paklaustas, kokią patirtį suteikė dalyvavimas „Lietuvos talentuose“, pasakoja E. Kerpė.

Šeštadienį TV3 žiūrovams jis parodys improvizaciją iš kasdienybės namuose. Kaip ir visi žmonės, E. Kerpė norėtų išeiti ir sugrįžti į normalų gyvenimą, bet turi būti supratingas, vieningas ir galvoti taip pat apie kitus.

Specialioje „Lietuvos talentai“ #IšNamų“ laidoje pasirodys ir kiti dalyviai: 2010 m. „Lietuvos talentų“ nugalėtojas, neabejotinai garsiausias Lietuvos akordeonistas Martynas Levickis, 2017 m. „Lietuvos talentų“ nugalėtojas, žonglierius Kasparas Bujanauskas, jaunoji būgnininkė Fausta Šukytė, iliuzionistas Antonas Lavrentjev, mokslo populiarintojas Pijus Vaškevičius,  grupė „Black Biceps“, Aušros ir Jono duetas, rytietiškų pilvo šokių šou grupė „Lukum“, skrabalistas Karolis Šileika, iliuzionistas ir magas Justinas Malinauskas, atlikėjas Emilis Korickij, mušamųjų instrumentų ansamblis „Ritmas kitaip“, oro akrobatė Izabelė Kuzelytė, futbolo „Freestyle“ technikos entuziastas Eduardas Butiuto, viena ranka plojęs Ignas Kavaliauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių