Pereiti į pagrindinį turinį

LRT šviesuliui Z. Kelmickaitei – gausūs sveikinimai su jubiliejumi

2016-10-19 08:21
DMN, LRT.lt inf.

LRT televizijos ir radijo laidų vedėja, etnomuzikologė Zita Kelmickaitė trečiadienį švenčia savo gimtadienį. 65-osios gimimo dienos proga moterį sveikina ne tik gausus būrys draugų, artimųjų ar kolegų, bet ir ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius.

LRT archyvo nuotr.

„Likimas neabejotinai Jus apdovanojo darbštumu ir talentu. Džiaugiuosi, kad juo dosniai dalijatės su kitais. Brandi akademinė veikla, išugdytas Vilniaus universiteto folkloro ansamblis „Ratilio“, reikšmingas asmeninis indėlis į savaitraščio „Literatūra ir menas“ veiklą, Lietuvos dainų švenčių ir festivalių organizavimą yra nepamirštami ir verti pagarbos. Jūsų straipsniai apie muzikinės kultūros palikimą ir šiuolaikinę lietuvių muziką, nesuskaičiuojamų ekspedicijų metu surinkta medžiaga – tai neįkainojamas turtas, gražiai papildantis mūsų kultūros lobynus“, – sakoma vyriausybės vadovo A. Butkevičiaus sveikinime.

Aksčiau Z. Kelmickaitė yra pasakojusi, kad smagiausi gimtadieniai – švęsti su studentais. Būtent jie kartu su LRT televizijos laidų vedėja Edita Mildažyte ir yra surengę didžiausią staigmeną.

„Tą spalio 19-ąją vedžiau laidą tiesioginiame radijo eteryje. Staiga išgirdau didžiulį triukšmą už studijos durų. Pro jas netrukus įsiveržusi E. Mildažytė su VU folkloro ansambliu perėmė tiesioginės laidos vedimą. Mane labai sunku nustebinti, bet šį kartą tiesiog jaučiausi išmušta iš balno“, – įsimintiniausią gimtadienį prisimena Z. Kelmickaitė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų