M. Jankavičius pristato naują kūrinį: privalau būti atviras klausytojams

Atlikėjo Manto Jankavičiaus kūrybinis gyvenimas šiuo metu tiesiog verda. Muzikantas ruošiasi koncertams, dalyvauja projekte „Lietuvos balsas“ ir kuria naujas dainas. Naujausią Manto kūrinį „Mylėti ir kentėti“ jau galima išgirsti muzikos klausymosi platformose.

„Šioje dainoje – mano vaikystės įvykiai – draugystės, netektys, meilės, nesusipratimai. Daina kalba apie tai, kaip gyvenimas išmoko mus mylėti ir kentėti. Viskas, ką patiriame, ugdo kantrybę, ištvermę, moko išbūti kančioje ir vertinti, ką turime“, – sakė atlikėjas.

Naujoji M. Jankavičiaus daina – atviras ir jautrus pokalbis su klausytojais. „Mes, žmonės, visi esame labai panašūs, visi jaučiame tą patį. Privalau būti atviras klausytojams, jei noriu iš tiesų pasiekti žmonių širdis“, – sakė Mantas.

Kovo 8, 9 ir 10 dienomis savo klausytojus Mantas džiugins koncertais. Moters dienos proga atlikėjas žada įsimintiną reginį su specialiai tam sukurta scenografija ir širdį šildančiu repertuaru.

„Šie koncertai – apie meilę, pagarbą ir dėmesį moterims, apie gražius, bet tuo pačiu juokingus, vyrų ir moterų skirtumus. Todėl mano koncertuose laukiamos ne tik moterys, bet ir vyrai – išleisti vieną moterį į mano koncertą pavojinga“, – juokavo Mantas. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių