M. Perry mirties tyrimas artėja prie pabaigos: kaltinimai bus pateikti keliems asmenims

  • Teksto dydis:

Seriale „Draugai“ išgarsėjęs aktorius Matthew Perry mirė praėjusį spalį nuo „ūmaus ketamino poveikio“. Ketaminas – ypač stiprus medikamentas, tradiciškai naudojamas anestezijai sukelti.

„Daily News“ skelbia, kad po ilgus metus su priklausomybe kvaišalams kovojusio M. Perry mirties, į teisinę atsakomybę turėtų būti patrauktas „ne vienas asmuo“.

Kaip teigia artimi tyrėjams šaltiniai, „Draugų“ žvaigždės mirties tyrimas artėja prie pabaigos. Netrukus teisininkai turėtų paskelbti oficialią nuomonę, kas ir už kokius nusikaltimus turėtų būti patraukti atsakomybėn.

LNK primena, kad Matthew Perry mirė 2023 m. spalio 28 d. nuskendęs sūkurinėje vonioje savo namuose Los Andžele. Jam buvo 54-eri.

Scanpix nuotr.

Prieš mėnesį Los Andželo policijos kapitonas Scotas Williamsas paskelbė, kad teisėsauga įnirtingai tiria aplinkybes, kaip aktorius gavo didelius kiekius ketamino.

Policija bendradarbiauja su JAV Narkotikų kontrolės departamentu bei Pašto tarnyba.

Skelbiama, kad ketamino M. Perry kūne rasta skrodimo metu. Skelbta, kad kitos aplinkybės, prisidėjusios prie aktoriaus mirties, buvo arterijų ligos.

Oficialiame policijos raporte skelbta, kad velionio namuose buvo rasta nemažai receptinių vaistų bei „palaidų tablečių“.

Ketamino terapija taikoma žmonėms, sergantiems depresija ir turintiems nerimo sutrikimus.

Remiantis policijos duomenimis, M. Perry kūne rasti medikamentai negalėjo jame užsilikti nuo terapijos – ji buvo taikoma daugiau nei savaitę prieš aktoriaus mirtį. Po skrodimo organizme rastas ketaminas į jį pateko kelios valandos prieš mirtį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Komentarijus

Komentarijus portretas
Menki žmogeliukai nesusitvarko psichologiškai kai buvę aukštai nusileidžia ant žemės.

X

X portretas
Kokie dar kaltinimai? Buvo narkomanas ir alkoholikas ir tiek.

Berta

Berta  portretas
Narkomanai patys pasirenka kelią į mirtį
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių