M. Stasiulis prabilo apie širdies draugę: jausmas toks, lyg kartu būtume jau dešimt metų

  • Teksto dydis:

Laidų ir renginių vedėjas Mindaugas Stasiulis vos prieš keletą savaičių TV3 televizijos naujo sezono atidarymo šventėje pirmą kartą raudonuoju kilimu žengė kartu su mylimąja Milda. Vyras apie santykius kalba kukliai ir asmeninių detalių neatskleidžia, tačiau tvirtina, kad judviejų ryšis – be galo stiprus, tarsi kartu jie būtų jau kone dešimtmetį.

Šį šeštadienį, 10 val., TV3 televizijos žiūrovus žadins ir iš lovų vers kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. 

Į laidą šį kartą atvyks TV3 televizijos veidas, laidų ir renginių vedėjas Mindaugas Stasiulis. Ilgus metus pramogų pasaulyje besisukantis vyras atviraus, jog žinomumas turi ir tamsiąją savo pusę. Vyras teigs, kad ir pačiam kadaise teko susidurti su vadinamąja „žvaigždžių liga“.

„Ar sirgęs, ar ne, tačiau simptomus tikrai esu jautęs. Eidavau į parduotuvę ir galvodavau, kad visi į mane žiūri. Tačiau niekas manęs nepersekiojo ir viskas iki šiol yra tvarkinga“, – atviraus laidos svečias.

Savo asmeninio gyvenimo detales tarsi po devyniais užraktais slepiantis Mindaugas prieš keletą savaičių TV3 televizijos naujojo sezono atidarymo renginyje pirmą kartą pasirodė kartu su mylimąja Milda, o žiniasklaida mirgėjo nuo žavių poros nuotraukų. Vyras tvirtins, jog jųdviejų santykiai jam tapę jau tokie įprasti, lyg draugautų kone dešimtmetį.

Man tai taip yra įprasta, lyg kartu būtume dešimt metų, nors iš tikrųjų esame tik kelerius. Man tai – natūralus dalykas, todėl to nė nesureikšminu.

„Man tai taip yra įprasta, lyg kartu būtume dešimt metų, nors iš tikrųjų esame tik kelerius. Man tai – natūralus dalykas, todėl to nė nesureikšminu“, – atviraus vyras.

Ilgus metus dirbęs radijuje, šiandien Mindaugas ne tik veda tokias televizijos laidas kaip „X faktorius“ ar „Gero vakaro šou“, bet dirba ir už ekrano – yra TV3 marketingo vadovas. Daug savęs darbui atiduodantis vyras pasakos atradęs vieną pomėgį, kuris jam padeda pabėgti nuo rūpesčių ir atsipalaiduoti.

„Nidoje turiu nedidelį burinį laivelį. Tai – senas, 1982 metų švediškas laivas. Negaliu savęs vadinti kietu buriuotoju, tačiau man patinka toks gyvenimo būdas, kai atvažiuoji į Nidą ir gyveni savo laivelyje. Gali pailsėti nuo dėmesio arba pamatyti vis naujų dalykų“, – pasakos Mindaugas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Televizoriaus ziuretojas

Televizoriaus ziuretojas portretas
O man Dijoros kojos grazesnes !

Kaunietis.

Kaunietis. portretas
Stasiukas - ,,kaimo šviesulys".Pagal paprusėjusio ,,chamuko"- (taip anksčiau mes vadinome asmenis iš provincijos) mentalitetą,jo gerbėjų ratas - tam tikro soc.sluoksnio atstovai.Išsilavinusių žmonių auditorijai,Stasiukas - vulgari nuobodybė su atgyvenusiais sovietinio kaimo ,,šposais".Neįdomus ir jis,ir jo lovos reikalai.

Nejaugi

Nejaugi portretas
taip greitai atsibodo?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių