M. Stonkus debiutuoja kaip reperis Stonkidzė: pristato žemaitišką dainą

  • Teksto dydis:

Humoristas, aktorius, TV laidų vedėjas Mantas Stonkus savo gerbėjams turi džiugią naujieną – šv. Valentino dieną vyras pristato dainą „Ruojaus Obolē“ („Rojaus Obuoliai“).

Įdomiausia tai, kad žemaitiška daina M. Stonkus debiutuoja kaip reperis Stonkidzė.

„Premjera. Enam toliau!“, – feisbuke pasidalijęs dainos vaizdo klipo nuoroda rašė M. Stonkus.

„Dabar pabūsiu labai atviras. Visą paauglystę mane labai žavėjo reperiai. Čia labiausiai kalti mano pusbroliai (realiai dėdės), kurie buvo už mane keturiais metais vyresni, važinėjo skeitais ir rolikais, klausė „Wu-Tangu“, „Onyx“, „Public enemy“, „Naughty by nature“ ir kitų. Mano visi sąsiuviniai buvo pripiešti grafičiokų, kelnių padėvalkėse ieškodavau kuo platesnių, nes mama nepirkdavo kitokių, kad nebūčiau prišiktakelnis. Gal 10 klasėj su keliais klasiokais buvom sukūrę grupę, kurios pavadinimo neatsimenu, ir per mokyklos šokius visada su ja dainuodavom savo vienintelę dainą, nes žinojom, kad po pasirodymų gausim random laižiakų. Kokių 16 metų ėjau į tokius, pusiau legalius, repo tūsus, kur atvarydavo Sindikatas, Vaiperis su Shmekla, Karoona, mūsų vietinis Vezhlys ir dar daug daug jaunimo iš visos Lietuvos. Atsimenu, žiūrėdavau ir taip žiauriai pavydėdavau, kaip jie taško, ir taip žiauriai norėdavau taip pat varyt, ir taip žiauriai nedrįsdavau. Šiandien man beveik 33 metai, beveik Kristaus amžius, beveik pusę gyvenimo nugyvenau ir beveik supratau, kad žodžiui „beveik“ nebėra laiko. Iš pradžių nedrąsiai pradėjau skleisti žinią, tarp artimųjų, kad noriu padaryt gabalą, tada sau susigalvojau idėją ir tada, labai labai susikaupęs, užsiminiau apie tai @vaipervitalijus , o jis sako: „ateis laikas“. Praėjo gal metai, rašau „jau“ ir va – skabom „Ruojaus Obuolius“, – prieš premjerą rašė M. Stonkus.

Per kelias valandas vaizdo įrašas vaizdo įrašų dalijimosi platformoje „Youtube“ sulaukė daugiau nei 10 tūkst. peržiūrų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hub

Hub portretas
Jabitvairoges negaila laiko?

Anonimas

Anonimas portretas
Saunuolis super

nuomonė

nuomonė portretas
Melodijos - nulis, idėjos skrydžio - nulis; viskas sukasi apie savo EGO - izmą, ir gana agresyviai, taip sakant, "vyrišką" mažytį aš. Laukiame augimo link tautos patrioto, o gal ir link galaktikos šviesuolių. Šiai dienai, sulaukus 33-jų - per seklu. Jeigu jau žemaitis, tai būk didžiavyris, kovotojas, ant kurių išliko L i e t u v a. Toks palinkėjimas.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių