M. Vitulskis papasakojo apie netikėtai užsimezgusias draugystes: buvo ne „užbaliavota“, o atidirbta

  • Teksto dydis:

Baigiantis vasarai dainininkas Merūnas Vitulskis su žmona Erika džiaugiasi nudirbtais darbais ir nekantriai laukia tų darbų vaisių. Pora užsimena, kad Merūnas yra paruošęs kelias staigmenas, kurias pristatys artimiausiu metu. Populiariam dainininkui vasarą teko koncertuoti ir miestuose, ir mažesniuose miesteliuose, provincijoje. Jis sako, kad didelio skirtumo, kur dainuoti, nejaučia – svarbiausia yra žmonės. Kai kurie jų tapo artimais Vitulskių šeimos bičiuliais.

LNK laidos „Labas vakaras, Lietuva“ žurnalistei Elenai Varnauskaitei garsi pora sakė, kad Merūną į savo šventę pasikviesti gali visi – net jei tai yra tiesiog gimimo diena ar smagus pasisėdėjimas.

„Mes važiuojame tik pas gerus žmones. Iš pat pradžių tampa aišku, kai tik pradedi bendrauti su užsakovu“, – pasakojo dainininkas.

Jis prasitarė, kad su kai kuriais kažkada Merūną koncertuoti pasikvietusiais žmonėmis liko puikiais draugais.

Nors dainininkas paslaptingai šypsojosi ir sakė, kad smulkmenas istorija nutyli, E. Vitulskienė paneigė, jog draugystė susicementavo vakarėliuose.

„Buvo ne „užbaliavota“, o atidirbta!“ – juokėsi Erika.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Anot M. Vitulskio, nėra skirtumo, kur koncertuoti – ar mieste, ar kaime. Jis įsitikinęs, jog svarbiausia, kad klausytojas atlikėją mylėtų ir gerbtų.

Visgi patyręs scenos meistras neslėpė, kad kartais atvykęs koncertuoti jis pajunta, kad pataikė ne ten.

„Kartais supranti, kad esi ne laiku ir ne vietoje, kad mane reikėjo kitu laiku leisti į sceną. Kartais žmonės nori šokti – būna įvairiausių situacijų. Mes repertuarą pasiruošiame visokiems dalykams. Nei matom, kad žmonės nori šokti – ateikite čia!“ – šypsojosi Merūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gal

Gal  portretas
Neatrodytų taip baisiai Merūnienė, jei sugebėtų bent normaliai pastovėti 5 min. Nepabalintų akis kaip jautis prieš tereodorą, kažin ant ko ji ruošiai pulti

-50kg kiekvienam

-50kg kiekvienam portretas
ir viskas OK.

d,fj

d,fj portretas
Vitulski, daugiau dainuok, repetuok.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių