Per M.A.M.A apdovanojimus padavėją pabučiavęs V. Bareikis: nesusitvardžiau

  • Teksto dydis:

Per penktadienio vakarą vykusius muzikos apdovanojimus M.A.M.A Vidas Bareikis, skubėjęs ant scenos atsimti apdovanojimo, į lūpas pabučiavo padavėją. Iš nustebusios moters rankų jis paėmė ir lėkštę. Šis dainininko poelgis neliko nepastebėtas.

„Jam moralės normos negaliojo“, – piktinosi internautas. Kiti internautai rėžė dar aštriau ir tokį elgesį prilygino seksualiniam priekabiavimui.

Tiesa, kiti tokiame poelgyje nieko blogo nematė. „Buvo linksma ir faina reakcija, per televizorių tai neatrodė blogas poelgis“, – rašė internautė Deimantė.

„Vakar eidamas atsiimti apdovanojimo pribėgau prie tuo metu ant raudonojo kilimo buvusios aptarnaujančio personalo darbuotojos ir tikrai šiais veiksmais nenorėjau įžeisti ar kaip kitaip pažeminti savo darbą dirbančios moters. Labai atsiprašau, kad nesusitvardžiau išgirdęs netikėtą žinią apie laimėjimą. Šitas mano poelgis buvo spontaniskas ir neapgalvotas, labai gailiuosi, nes galbūt įžeidžiau žmogų. Tikrai gerbiu visus ir savo sceniniais veiksmais nesiekiu įžeisti, pažeminti ar kaip kitaip skaudinti žmones. Noriu asmeniškai atsiprašyti“, – socialiniame tinkle šeštadienį rašė dainininkas.

Primename, kad penktadienio vakarą buvo išdalinta 14 statulėlių geriausiems kūrėjams ir atlikėjams. V.  Bareikis tapo metų koncertiniu atlikėju. V. Bareikis ir grupė „8 kambarys“ už dainą „Ežero dugne“ džiaugėsi ir Metų dainos apdovanojimu.

Dainininkė Jurga Šeduikytė, pernai pasukusi skirtingais keliais su V. Bareikiu, šiandien socialiniuose tinkluose pasidalijo įspūdžiais iš muzikos apdovanojimų M.A.M.A. bei susitikimo su buvusiu vyru ir Indre Stonkuviene.

Moteris tikino nuoširdžiai pasveikinusi V. Bareikį gavus statulėlių. „Prisivažinėjau riedlente, kurią padovanojau savo scenoje skraidančiam ir dainuojančiam vaikui, pasibučiavau su Ieva, pasveikinau Vidą, pakalbėjom su Indre. Aha, ta Indre – ir nė užuominos kartėlio ar jaudulio, galvojimo, kaip pasisukti, kuriais ketvirčiais žiūrėti į fotografų objektyvus, ką pasakyti. Kažkaip viskas natūraliai ir paprastai, kaip jau pamėgau sakyti – su vėjeliu“, – rašė moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Šitą Evgenja Redko reikia vyt lauk nuo scenos. Kas tokia dainą baisią sukūrė o tas rankų mosikavimas visai ne į temą. Gėda siust su tokia daina. Čia turbūt išrinko apsiniuchinę. Nejuokinkit svieto. Baisu.

Keushegalvis

Keushegalvis portretas
Jam dabar reiktu Pusjogurtuko i burniuka

Soroso gerbėjas

Soroso gerbėjas portretas
Ką ten peza tas plykis, nuo kurio jau bloga darosi. " Netikėtai". Jo intelekto lygį parodo jo dabartinė draugė Stonkuvienė - tamsi kaimietė, kalbanti klaikiu akcentu. Tu dviejų reklama yra viso labo komercija - apie ką daugiau rašyti Lietuvoje ? Tik kad kažkoks plikis pabučiavo padavėją.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių