M.A.M.A.2013 nominantės „Pinup Girls“ išbandė specialią apdovanojimų kavą

  • Teksto dydis:

M.A.M.A.2013 geriausios popmuzikos grupės nominantės “Pinup Girls” per šventes stengėsi nepiktnaudžiauti kava. Tačiau su džiaugsmu sutiko pirmos paragauti naujausios “muzikinės” kavos, sukurtos specialiai M.A.M.A. iškilmėms.

“Pinup Girls” narė ir “Eurovizijos” nacionalinės atrankos vedėja Simona Nainė teigia apsibrėžusi kavos vartojimo ribas. “Kas dieną stengiuosi išgerti ne daugiau dviejų puodelių - ryte ir po pietų. Tačiau mūsų – atlikėjų - darbo grafikas per šventes buvo sudėtingas. Tad kartais, vėlų vakarą važiuodama namo po koncerto, išgerdavau dar ir trečią puodelį karštos, juodos kavos jėgoms atgauti”, - pasakoja Simona.

Jos kolegė Viktorija Sutkutė labiausiai mėgsta kavą su standžia pieno puta. “Latė, kapučinas - jei kava su pienu ir saldi, mielai išgeriu ir kelis puodelius. Kaip ir Simonai, man kava padeda atgauti jėgas ne tik po, bet ir prieš koncertą, ypač šventiniu laikotarpiu - koncertinio maratono metu“, - šypsodamasi teigia dainininkė.

Jos skoniui ypač tinka naujoji “muzikinė” M.A.M.A.2013 kava, kurią specialiai sukūrė apdovanojimų draugai ir partneriai – kokybiškos kavos tinklo „Vero Cafe“ baristos. „Tai vanilinė latė su ką tik atsivežtu specifiniu cinamono sirupu - šviežiai skrudinta, pastarųjų metų derliaus. Galima rinktis, iš kokios rūšies pupelių baristos paruoš M.A.M.A. kavą – braziliškų ar kolumbietiškų”, - sako tinklo atstovai, naujausią kavą kviečiantys išbandyti jau šiandien.

M.A.M.A. iškilmės įvyks sausio 10 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių