„Man-go“ pristato naują dainą ir vaizdo klipą: išmokime mylėti ir girdėti širdimi

  • Teksto dydis:

„Mes surinkome visas savo emocijas iš giliausių sielos kertelių ir išreiškėme tai dainoje, kurią įrašėme dar iki karantino pradžios. Fatališka, kad naujasis kūrinys ir vaizdo klipas, sukurtas su profesionaliais aktoriais, aiškiai atspindi tai, kas kunkuliuoja žmonių viduje šiuo sudėtingu laikotarpiu. Laukiame, viliamės, tikime, mylime. Dabar kaip niekada anksčiau norisi dalintis švelnumu, gerumu ir pozityvumu... Arba kovoti už tai, kas brangu – saugoti ir tausoti, nesibaiminant jokių trikampių“, – sako „Man-go“ merginos.

Kai prieš kelis mėnesius studijoje grupės narės įrašė naują dainą „Sugrįžk, prašau“, atrodė, kad tai – dar viena istorija apie meilę. O ji būna visokia: kerinti, laiminga, skausminga. Tądien „Man-go“ merginos dar nežinojo, kas visų mūsų laukia, kad pasaulis sustos. Kai šiomis dienomis skirtingos šalys, įskaitant ir Lietuvą, švelnina karantiną ir pamažu, saugiai grįžta prie įprastos realybės, naujoji daina įgijo kitą prasmę ir svorį.

„Nuo kovo visų mūsų gyvenimas vienaip ar kitaip pasikeitė. Išsigrynino dar aiškiau suvokimas, kas yra svarbiausia: buvimas kartu su mylimiausiais žmonėmis. Man likimas lėmė, kad karantino laikotarpiu turėjau būti stipresnė nei bet kada, likdama viena su vaikais – verslą plėtojantis vyras liko užsienyje“, – atvirauja Rima.

„Sugrįžk, prašau“ vaizdo klipe meilės trikampio herojus įkūnijo šokėja ir choreografė Milda Dudavičiūtė (@migledu), aktoriai Justinas Tamašauskas (@asjustinas) ir Monika Štal (@stal.monika). Režisierė – Vilma Zalanskaitė.

Pasak „Man-go“ merginų, pristatyti gerbėjams naują dainą ir vaizdo klipą būtent dabar jos pasirinko sąmoningai: „Norisi tikėti, kad visų mūsų gyvenimai tampa prasmingesni. Išmokime mylėti ir girdėti širdimi, jeigu jaučiame, kad nemokėjome. Pasakykime brangiam žmogui atvirai, ką jaučiame. Juk viskas – trapu. Kiekviena akimirka – dovana, kurią vertinkime.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

:O

:O portretas
Seubas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių