Pereiti į pagrindinį turinį

Meksikoje apvogtas T. Augulis: policija – visiškai bejėgė, korumpuota

2022-02-03 15:44
DMN inf.

Meksikoje viešintis atlikėjas Tomas Augulis pranešė, kad šioje šalyje buvo apvogtas. Jis neslėpė kritikos tenykštiems policijos pareigūnams pabrėždamas, kad ši institucija – korumpuota, o jos atstovai nutikus nelaimei pirmieji „deda į krūmus“.

Tomas Augulis
Tomas Augulis / T. Biliūno / BNS nuotr.

Detalėmis apie nemalonų incidentą žinomas vyras pasidalijo asmeninėje feisbuko paskyroje. „Viskas kaip tikrame filme, tik šį kartą tai atsitiko man. O, Dieve, taip taip, man. Vaikštinėjome po Guadalajara miesto centrą. Tai antras pagal dydį Meksikos miestas. Tuo metu žvilgtelėjau į „Google Maps“ telefone ir staiga pajutau, kad mano telefoną laiko dar kažkas. Dar akimirka ir aš jau stebiu motorolerį, kuris su mano telefonu tolsta nuo manęs... Gaila, nes ten buvo vietinis numeris – nusipirkau antrą SIM kortelę: „Uberis“, kuris čia tris kartus pigesnis už taksi, na, ir, aišku, laiškai, telefonai, gūglai, feisbukai ir t. t. Manau pas visus taip pat – pusė gyvenimo telefone. Jausmas keistas, kad tai atsitiko būtent su tavimi...“, – socialiniame tinkle rašė T. Augulis.

Pasak jo, policija Meksikoje yra visiškai bejėgė, korumpuota, pabrėžė jis, ir tokia organizacija, kuri ekstremaliose situacijose pirmoji deda į krūmus.

„Patys žmonės bijo policijos ir vengia jos kaip tik gali. Apie jokias pagalbas nėra net kalbos. Su mintimi, kad nėra jokių šansų kažką atgauti, buvau labai maloniai nustebintas vietinių žmonių pastangomis padėti ir atsiprašyti visų jų vardu, kad tokie dalykai pas juos vyksta. Vienas jų vedė diskusiją su policija ir teikė informaciją bei vertėjavo, kitas iškvietė „Uberį“ ir atsisakė paimti pinigus už kelionę. Tai tikrai palengvina reikalus toje situacijoje. Galiu patvirtinti faktą, kad žmonės čia – tikrai puikūs. Išskyrus tuos banditėlius, aišku... Būkite budrūs kelionėse, nes bjaurus tas jausmas, kai kažkas kerta tavo raudonas linijas. Būtinai informuosiu apie kitas puikias vietas čia, Meksikoje, tik jau iš skolintų fotoaparatų“, – rašė atlikėjas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų