Mia: jeigu nors vienas iš mano šeimos narių pasiskiepys, tegul prieš tai oficialiai atsisako manęs

  • Teksto dydis:

„Jeigu nors vienas iš mano šeimos narių pasiskiepys, tegul prieš tai oficialiai atsisako manęs“, – tokia žinute su sekėjais ir draugais socialiniuose tinkluose ketvirtadienio rytą pasidalijo atlikėja Mia Pilibaitytė. 

Greičiausiai atlikėja šiuos žodžius parašė po ketvirtadienio Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) visiems tautiečiams atsiųsto skubaus įspėjimo, raginančio pasiskiepyti nuo koronaviruso.

„Sveikatos apsaugos ministerija: pasiskiepijote nuo COVID-19 ligos – AČIŪ. Jei to dar nepadarėte – Jūsų vakcina paruošta. Atvykite į artimiausią vakcinavimo centrą šiandien Jums patogiu metu ir pasiimkite savo vakciną. Turėkite asmens dokumentą. Daugiau informacijos apie vakcinas www. koronastop.lt/vakcina“, – štai tokį perspėjimą apie 9 valandą ryto gavo gyventojai.

Šis Mios įrašas patraukė internautų dėmesį. Pasigirdo raginimų renginių organizatoriams atsisakyti jos koncertų.

Mios „Instagram“ stop kadras.

Portalui susisiekus su atlikėja, ji sunkiai rinko žodžius.  „Nenoriu nieko išvis komentuoti šia tema ir tiesiog“, – pokalbį pradėjo moteris.

Pasiteiravus, kaip jį vertina kai kurių žmonių raginimus atsisakyti jos koncertų, moteris nesuprato sąsajų tarp jos veiklos ir šeimos narių. „Prie ko čia koncertai ir šeimos nariai“, – sakė moteris.

Kas ją paskatino „Instagram“ palikti tokį įrašą? „Paskatino tai, kad mano šeimos nariai, mano draugai, kurie pasiskiepijo, po to labai sunkiai sirgo. Mano tėtis susirgo po to, būtent ta liga, – pasiteiravus, ar susirgo COVID-19 liga, Mia tai patvirtino. – Prieš tai mano mama, draugai susirgo. Noriu pasakyti, kad mano šeimos nariai ir draugai, kurie persirgo šia liga, ir pasiskiepijo, tai buvo labai, labai, labai blogai, nes jie anksčiau turėdavo migreną, tai dvi savaites migreną turėti tai yra normalu, ar ne?“

Pasiteiravus, ar pati Mia pasiskiepijo nuo koronaviruso, ji teigė: „Žinokit, aš norėčiau dabar trumpam atidėti, – ir besijuokdama pridūrė. – Aš atostogauju. Jeigu jūs man paskambintumėte po kokių penkių dienų, tai aš mielai su jumis pasidalinčiau šia informacija.“

Portalas jau skelbė, kad koronaviruso situacija Lietuvoje prastėja – į raudonąją COVID-zoną patenka vis daugiau savivaldybių. 

Lietuvoje mažiausiai vieną skiepą nuo koronaviruso yra gavę 49,6 proc. žmonių – 0,5 procentinio punkto daugiau nei para anksčiau. Skaičiuojant vien pilnamečius, paskiepyta 58,9 proc. gyventojų.

Iš viso Lietuva yra sulaukusi 3 mln. 501 tūkst. 625 skiepų dozių, šiuo metu nepanaudota per 968 tūkst. vakcinos dozių.

Praėjusią parą Lietuvoje nustatyta 380 naujų koronaviruso atvejų, nuo šios ligos mirė vienas žmogus.

14 dienų naujų atvejų skaičius 100 tūkst. gyventojų pakilo iki 91,4, o teigiamų diagnostinių testų dalis per parą ūgtelėjo iki 2,5 procento.

Šalyje atlikti 6444 molekuliniai (PGR) ir 7718 antigeno tyrimų dėl įtariamo koronaviruso.

Iš viso Lietuvoje nuo pandemijos pradžios COVID-19 susirgo 282 tūkst. 39 žmonės, iš jų tebesergančių per parą padaugėjo iki 2348.

Nuo šios ligos iš viso mirė 4413 žmonių, tiesiogiai ir netiesiogiai su COVID-19 siejamos 9026 mirtys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senava

Senava portretas
Viską inai sveikų protu supranta, kad ko daugiau tokių žmonių.

arabas

arabas portretas
bet jos bulkos geros

Girta

Girta portretas
Prikliedėjo...
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių