Pereiti į pagrindinį turinį

Milžiniškos rožių puokštės nepalieka abejingų

2015-08-23 16:20
"Tarp gėlių" nuotr.

Pastebėta, kad jų salone „Tarp gėlių“ dažniausiai pageidauja vyrai. Taigi, floristai paneigia mitą, kad lietuvaičiai nėra tokie dėmesingi moterims, kaip, tarkim, karštakraujai italai ar turkai. Dar kokie dėmesingi! Milžiniškomis rožių puokštėmis žmonas, gyvenimo drauges, koleges stebina net ir be progos.

Vienas, žiūrėk, pageidauja sukurti 101 rožės puokštę, kitas – iš dviejų ar net keturių šimtų žiedų. Ką slepia skaičius, paprastai nutyli. Vadinasi, moka saugoti paslaptį. Ir tai dar vienas pliusas Lietuvos vyrijai.

Anot floristų, dar neteko girdėti, kad milžiniška rožių ar kitokių gėlių puokštė nepaliktų įspūdžio. Dažna dama, klientų atsiliepimu, mėgindama ją apglėbti, kuriam laikui praranda žadą. Kitoms iš akių pabyra laimės ašaros, dar kitos skuba džiaugsmu pasidalinti su draugėmis, artimaisiais. Štai jums ir įrodymas, kad ypatingus jausmus (meilę, atsidavimą, pagarbą ir kt.) originalu išreikšti išskirtinio dydžio gėlių puokšte.

Milžinišką rožių puokštę tinka dovanoti įvairiomis progomis (jubiliejaus, eilinio gimtadienio, vestuvių metinių ir kt.), įvairiais įsimintinais gyvenimo atvejais, pavyzdžiui, ja galima išreikšti palaikymą menininkui, visuomenei pristatančiam savo naujausių darbų kolekciją, ar dėkingumą gydytojui, dėjusiam milžiniškas pastangas, kad sugrąžintų jums ar jūsų artimajam sveikatą. Tiesiog pagalvokite, kam ją tuoj pat užsakysite.

Verta žinoti

Žmogui, kurį siekiate nustebinti, galite padaryti ir dvigubą staigmeną – salone „Tarp gėlių“ pageidauti, kad puokštę įteiktų toks istorinis personažas, kaip husaras ar viduramžių ponas. Štai kaip paprasta žmogui sukurti įsimintiną akimirką.

Dovanų ir originalių gėlių puokščių galite įsigyti salonuose "Tarp gėlių" (Savanorių pr. 319 A (prieš p/c RIMI, tel.: 312233)  ir Savanorių pr. 72 (prieš p/c IKI, tel.: 208847) ir internetinėje parduotuvėje www.tarpgeliu.lt.

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų