Mirė kompozitorius ir atlikėjas A. Balsevičius

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį mirė garsus kompozitorius ir atlikėjas Audrius Balsevičius.

Apie netektį delfi.lt pranešė jo sutuoktinė Ieva Baniulytė. Anot jos, vyras jau keturis metus bandė įveikti onkologinę ligą.

Atsisveikinimas su A. Balsevičiumi įvyks pirmadienį nuo 15 valandos Vilniuje, Olandų g. 22. Laidotuvės vyks antradienį 12 valandą Rokantiškių kapinėse.

Gera draugė ir kolegė Neda Malūnavičiūtė feisbuke pasidalino kartu su A. Balsevičiumi įrašyta daina ir atsisveikinimo žodžiais.

„Šiandien išėjo mano ilgametis bičiulis, bendražygis, daugelio dainų autorius Audrius Balsevičius. Labai liūdna, mus siejo daug muzikos... Sudie, mielas drauge. O ši daina viena gražiausių man asmeniškai. Ji parašyta daugiau nei prieš 25 metus. Mes ją čia atliekam kartu su Audrium. Užuojauta šeima. Labai labai liūdna“, – rašė N. Malūnavičiūtė.

 

 

Apie netektį byloja ir pakeista A. Balsevičiaus feisbuko profilio nuotrauka – vietoje prodiuserio atvaizdo ten atsirado juodas fonas.

Atlikėjo draugai ir artimieji reiškia užuojautą.

„Neapsakomai liūdna... Ilsėkis ramybėje, Andriau“, – po juoda profilio nuotrauka rašė atlikėja Asta Pylipaitė.

„Negaliu patikėti. Liūdna, liūdna. Užuojauta šeimai. Stiprybės“, – rašė muzikantas Juozas Liesis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užpelkis

Užpelkis portretas
Tai Audrius, ar Andrius ? Malūnavičiūtė įvardijo Audriumi, o Pilypaitė - Andriumi. Gražu. O muzikantas jis buvo puikus. Geriausios N. Malūnavičiūtės dainos " Kalėdų atvirukas", "Pasaka" ir "Eilinė diena rojuj" yra A. Balsevičiaus parašytos. Amžiną atilsį. Ilsėkis ramybėje.

Nezinantis

Nezinantis portretas
Ne legendinis?tik garsus.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių