Mirusios V. Katunskytės dukra: tu buvai mano gyvenimas, oras, vanduo, saulė

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Lietuvą apskriejo žinia, kad eidama 68 metus, mirė muzikos estrados dainininkė Vitalija Katunskytė. Estrados žvaigždės dukra Monika neslepia skausmo. 

„Mano mamyte, ašaros rieda... Tu buvai mano gyvenimas, oras, vanduo, saulė. Myliu tave... Kodėl iš manęs tave atėmė kodėl... Ilsėkis ramybėje“, – feisbuke rašė dukra.

Ji apie mamos mirtį sužinojo būdama Londone.

Kaip jau rašyta, velionės bičiuliai, sužinoję apie netektį, neslėpė liūdesio ir prisiminė atlikėją švelniais ir gražiais žodžiais.

 

 

„Skaudu ir liūdna. Netekome nuostabaus žmogaus, kolegos ir lašo  gyvo sidabro. Tokią mes tave prisiminsime visada. Užuojauta artimiesiems“, – savo feisbuko paskyroje rašė dainininkas Romas Dambrauskas.

„Kas per metai?! Sudie, mūsų primadona. Neįsivaizduoju pajūrio be Tavo dainų, pasiilgsiu tavo gero humoro jausmo ir mūsų šiltų apsikabinimų. Ilsėkis ramybėje. Užuojauta Monika, stiprybės Tau“, – taip parašė atlikėjas Ruslanas Kirilkinas, išreiškęs užuojautą V. Katunskytės dukrai Monikai.

V. Katunskytė gimė 1955 metais Šiauliuose.

Tarp populiariausių jos dainų – „Pražydo sodai“, „Aš moteris“, „Tau meluoti negaliu“, „Balta lelija“.

Pastaraisiais metais V. Katunskytė turėjo sveikatos problemų. Dėl stuburo skausmo ji sunkiau vaikščiodavo, prisėsdavo net ir per koncertus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sabina

Sabina portretas
Moters veide skausmas,o kažkas ieško grožio?

man

man portretas
tai gaila anuko,jam jau sesiolika,liko be tikros mamos,bet yra ir tikras tevas,stiprybes abiems,tevas manau geras

Gražus abiejų ryšys

Gražus abiejų ryšys portretas
Deja...tesiilsi.
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių