„Mis Šveicarija“ neteko karūnos

  • Teksto dydis:

Gražiausia Šveicarijos mergina karūnuota pardavėja Jastina Riederer neteko titulo. 20-metė nevykdė savo įsipareigojimų, pranešė grožio konkurso organizatoriai. „Mes apgailestaujame dėl šio žingsnio, kuris dėl pasikartojančių sutarties pažeidimų buvo neišvengiamas“, - sakoma pranešime.

J. Riederer 2018 metų gegužę buvo išrinkta gražiausia šveicare. Vis dėlto pagrindinis jos interesas „kadencijos metais“ buvo tapti vienos amerikiečių apatinių rūbų gamintojos modeliu ir dalyvauti „Mis Visata“ rinkimuose, teigiama toliau pareiškime. Gražuolė esą ne kartą buvo įspėta, o dabar jau kelias savaites neįmanoma su ja susisiekti.

J. Riederer po titulo atėmimo žurnalui „Schweizer Illustrierte“ sakė, kad ji jau kurį laiką negavo atlygio ir todėl nebereagavo į visas žinutes. Dėl to ji nusisamdė ir advokatą. Šis esą saugo jos karūną. „Karūnas ir viskas, ką aš gavau iš organizatorių, yra padėta seife pas mano advokatą“, - sakė mergina.

Konkurso organizatorių duomenimis, J. Riederer nepakeis jokia kita buvusi jos konkurentė. Šveicarija šiuo metu oficialios gražuolės neturės. Rengiamasi kitiems rinkimams, tačiau jų data kol kas nežinoma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kad nu a ne

kad nu a ne portretas
Sakau kad taip valdžią mėtytų nx nuo lovio
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių