„Misis Šri Lanka“ sužeista scenoje: konkurentė bandė atimti karūną

  • Teksto dydis:

Pagrindinio Šri Lankos grožio prizo laimėtoja patyrė galvos traumą po to, kai scenoje kilo muštynės dėl karūnos, skelbia BBC.

Pushpika De Silva sekmadienį per nacionalinės televizijos ceremoniją iškovojo „Misis Šri Lankos“ titulą.

Po akimirkos 2019 metų grožio karalienės titulą laimėjusi Caroline Jurie atėmė P. De Silvos karūną, teigdama, kad ši yra išsiskyrusi, ir dėl to grožio karalienės titulas jai negali būti suteiktas.

„Yra taisyklė, neleidžianti susituokusioms ir išsiskyrusioms moterims laimėti konkurso, todėl karūna turi atitekti antroje vietoje likusiai dalyvei“, – teigė C. Jurie.

Ji uždėjo karūną antroje vietoje likusiai gražuolei, o P. De Silva apsiašarojo ir nulipo nuo scenos.

Prizas galiausiai grąžintas nugalėtojai po to, kai konkurso organizatoriai patvirtino, jog P. De Silva nėra išsiskyrusi. Konkurso organizatoriai atsiprašė nugalėtojos, nes ši, kaip pati teigė, yra neišsiskyrusi, tačiau su sutuoktiniu gyvena atskirai.

Savo „Facebook“ paskyroje P. De Silva paskelbė, kad po incidento jai teko važiuoti į ligoninę dėl galvos sužeidimų.

Konkurso nugalėtoja taip pat pridūrė, kad ji imsis teisinių veiksmų dėl konkurentės „nepagrįsto ir įžeidžiančio“ elgesio.

„Mes esame nusivylę. Buvo gėda, kaip C. Jurie elgėsi scenoje, o konkurso organizacija jau pradėjo tyrimą šiuo klausimu“, – teigė „Misis Šri Lankos“ direktorius Chandimalas Jayasinghe.

„Misis Šri Lankos“ grožio konkursas – svarbus įvykis šalyje. Tarp ceremonijos žiūrovų buvo ir Šri Lankos premjero žmona. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

AAA

AAA portretas
durnės vienu žodžiu, susipešė...

Bet

Bet portretas
ir baisios tos "gražuolės"!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių