Pereiti į pagrindinį turinį

Modelis Ch. Teigen pasidalijo pirmąja naujagimės Lunos nuotrauka

2016-04-20 09:36
BNS inf.

Chrissy Teigen pasidalijo pirmąja naujagimės Lunos nuotrauka, praneša pramogų pasaulio naujienų svetainė etonline.com.

Chrissy ir jos vyro muzikanto Johno Legendo (Džono Ledžendo) pirmasis vaikas – duktė Luna Simone Stephens (Luna Simon Stivens) – gimė praėjusį ketvirtadienį. Jai gimus pora nelabai reiškėsi savo socialinės žiniasklaidos puslapiuose, bet antradienį „Instagram“ paskyroje Chrissy pradžiugino gerbėjus miela mažylės nuotrauka.

Joje Chrissy – be makiažo, su juoda liemenėle ir tamprėmis – laiko Luną, kuri yra tik su sauskelnėmis. Laime trykštanti 30-metė mama žiūri į dukrelę, švelniai uždėjusi ranką jai ant galvos. Priekyje matyti poros prancūzų buldogė Pippa (Pipa), kuriai, regis, nė kiek nerūpi naujasis šeimos narys. „Labas, mano lulu“, – parašė Chrissy.

Anksčiau ji teigė, kad neseks kitų įžymybių pavyzdžiu ir neskelbs savo kūdikio kojyčių ar nugaros nuotraukų, o jei ir pasidalys nuotrauka socialiniuose tinkluose, tai joje ji matysis visa. „Neketinu daryti jos nuotraukų iš pasalų, iš nugaros ... Man ir Johnui svarbu saugoti kai kurias savo (gyvenimo) dalis, bet sunku pasakyti. Aš negalvojau, kad ... dalysiuosi pilvo nuotraukomis, tad – kas žino. Čia galėčiau absoliučiai klysti“, – sakė ji „People“.

Chrissy ir dainos „All of Me“ atlikėjas Johnas nesėkmingai bandė susilaukti vaiko natūraliai, bet paskui manekenei ir televizijos laidų vedėjai buvo atlikta apvaisinimo mėgintuvėlyje procedūra. Dabar, kai jų dukrelė saugiai gimė, jie, regis, skraido padebesiais.

Pora susituokė 2013 metų rugsėjį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų