Pereiti į pagrindinį turinį

MTV Europos muzikos apdovanojimuose triumfavo J. Bieberis

2015-10-26 07:32
BNS inf.

Popmuzikos dainininkas Justinas Bieberis (Džastinas Biberis) triumfavo sekmadienio vakarą vykusioje MTV Europos muzikos apdovanojimų ceremonijoje, be kita ko, laimėjęs geriausio atlikėjo, geriausio bendro projekto ir geriausio įvaizdžio kategorijose.

„Praėjo pora ilgų metų. Jaučiuosi tiesiog nuostabiai, kad esu pripažintas už savo muziką“, – žiūrovams sakė J.Bieberis, kuris pretendavo į šešis apdovanojimus.

Raudonus paaugliškus drabužis vilkėjęs J.Bieberis atliko savo dainą „What Do You Mean?“ džiaugsmingai šaukiantiems savo gerbėjams, kurių daugelis neabejotinai padėjo jam pelnyti apdovanojimą už geriausią gerbėjų ratą, per ceremoniją arenoje „Mediolanum Center“ Italijos madų sostinėje Milane.

„Sukelkit triukšmą!“ – jis kreipėsi į minią dainuodamas, nors žiūrovams tokio raginimo netgi nereikėjo.

Atsiimdamas apdovanojimą už geriausią bendrą projektą J.Bieberis sakė, kad „šis vakaras yra išties geras“. Kai buvo pakviestas atsiimti penktąjį apdovanojimą – už geriausią įvaizdį – dainininkas tesugebėjo ištarti „Oho“.

„Nežinau ką pasakyti – savo išvaizdą paveldėjau iš mamos“, – pridūrė jis.

J.Bieberis taip pat laimėjo vieną tarptautinį apdovanojimą – Šiaurės Amerikos kategorijoje.

Ceremonijos vedėjas Edas Sheeranas (Edas Širanas), kuris scenoje dirbo poroje su Ruby Rose (Rubi Rouz), uoliai vykdė savo pareigas, taip pat sudainavo su grupe „Rudimental“ jų hitą „Lay It On Me“ ir parsivežė namo du apdovanojimus – už geriausią tiesioginį pasirodymą ir geriausią pasaulinę sceną.

Dainininkė Taylor Swift (Teilor Svift) kur pelnė daugiausiai nominacijų iš visų artistų ir pretendavo į devynis apdovanojimus, gavo tik vieną iš jų – už geriausia daina pripažintą savo kūrinį „Bad Blood“, įrašytą kartu su Kendricku Lamaru (Kendriku Lamaru).

Rihannai (Rijanai) atiteko geriausios atlikėjos apdovanojimas, o reperė Nicki Minaj (Niki Minaž) laimėjo geriausio hiphopo kūrinio kategorijoje.

„One Direction“ buvo pripažinta geriausia popmuzikos grupe, atimdama iš J.Bieberio galimybę pelnyti visus apdovanojimus, kuriems jis buvo nominuotas. Deja, nei vienas iš tų atlikėjų neatvyko atsiimti prizų, tik M.Minaj pasiuntė padėkos vaizdo įrašą.

Apdovanojimas už geriausią vaizdo klipą atiteko duetui „Macklemore & Ryan Lewis“, kuris ceremonijos pradžioje atliko savo hitą „Downtown“, o papildomas vokalistas Ericas Nally (Erikas Nalis) per tą pasirodymą skraidė mėnulio pilnaties fone. Jie padėkojo gerbėjams už palaikymą jų muzikai, leidžiamai be kurios nors didelės įrašų studijos paslaugų.

„Nenumaniau, kad mes pelnysim apdovanojimą“, – reperis Macklemore'as (Maklemoras) sakė susirinkusiems Milane.

„Mes nedirbame su didele įrašų studija; neturime didelio biudžeto. Tai, ką jūs, žmonės, suteikiate mums, mes gražiname jums savo kuriamu menu“, – pridūrė jis, kreipdamasis į grupės gerbėjus.

Dainininkas Pharrellas Williamsas (Farelas Viljamsas) surengė paskutinį pasirodymą per tą ceremoniją, jaudinamai atlikęs savo hitą „Freedom“ su šokėjomis ryškiaspalviais sijonais. Baigiantis transliacijai, ekranuose buvo perjungtas vaizdas iš Katedros aikštės Milano centre, kur gerbėjai išskleidė didžiulį transparantą su užrašu „Freedom“ (Laisvė), siekdami atkreipti dėmesį į Europos pabėgėlių krizę.

Naujosios bangos roko atlikėjai „Duran Duran“ pelnė pirmąjį MTV videovizionierių apdovanojimą, kuriuo nuo šiol bus pagerbiami videomuzikos pionieriai.

Klasikinės muzikos grandas Andrea Bocelli (Andrėja Bočelis) debiutavo MTV EMA apdovanojimų scenoje, atlikdamas savo hitą „Con te partiro“, kuriam garsiai pritarė klausytojai italai, o vėliau dainavo kartu su geriausio muzikos naujoko kategorijoje nominuota Tori Kelly (Tori Keli).

„Buvo didžiulė garbė tiesiog būti šalia jo ir matyti, kaip jis dirba, taip pat išties šaunu matyti jo žmoną ir vaikus“, – T.Kelly sakė per ceremoniją ant raudonojo kilimo, kalbėdama apie neregį dainininką.

Ši apdovanojimų ceremonija kasmet rengiama vis kitame Europos mieste, o laureatus renka gerbėjai visame Senajame žemyne.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų