„Muzikinės kaukės“ laidoje komisijos narė I. Valinskienė pritrūko žodžių

  • Teksto dydis:

BTV įsikūnijimų projekte „Muzikinė kaukė“ serialų aktorius Robertas Lenartavičius studijoje užkūrė tikrą pirtį. Dalyvis įsikūnijo į visišką savo priešingybę – pagrindinį legendinės roko grupės „AC/DC“ vokalistą. Po įspūdingo šou visi komisijos nariai neslėpė nuostabos, o komisijos moterys negalėjo nuo Roberto nuleisti susižavėjimo kupinų akių.

Robertas nestokojo užsidegimo ir žadėjo ugningą pasirodymą. „Balsą saugojau, nes per repeticijas tikrai buvo sudėtinga“, – pasakojo vaikinas. Robertas džiaugėsi gautu iššūkiu. „Čia mano tėvuko gabalas, seniau aš nelabai suprasdavau, bet dabar ir man norisi tokio užsidegimo“, – šypsodamasis pasakoja jis.

Komisijos narių veiduose nuo pat pirmų dainos akordų nušvito šypsenos ir visi stebėjo dalyvį su nuostaba. „Aš iš viso esu jūsų stebinama, pasirodo, Roberto mes visiškai nepažįstame... Man čia buvo cool, faina, eik tu sau...“, – žodžių pritrūko Inga Valinskienė.

Robertą gyrė ir Livija Gradauskienė: „Ši grupė yra fenomenas ir norėjau, kad ji vėl atgimtų. Energingas tas senelis buvo, girdėjau balsą, manierą, „AC/DC“ skambesį“.

Kitas dalyvis, aktorius ir atlikėjas Dominykas Vaitiekūnas, visus nustebino savo įsikūnijimu į neužmirštamą Lietuvos grupę „Hiperbolė“. Komisijos narys vlogeris Paulius Mikolaitis – Paul de Miko gyrė jį už puikiai pagautas judesio ir dainavimo manieras. Po pasirodymo režisierius Vytenis Pauliukaitis panoro padėkoti Dominykui ir net pakvietė jį prisėsti šalia savęs, o tuo metu L. Gradauskienė įamžino šią akimirką telefonu. „Žinai už ką aš noriu tau padėkoti? Man iškilo visi devyniasdešimtųjų vaizdai, Vilniaus koncertų rūmai, kai visi 5 tūkstančiai žmonių ošia. Jis buvo labai panašus, nebūtų aktorius“, – sakė Vytenis.

Nepraleiskite progos pamatyti šį įsimintiną Roberto pasirodymą aštuntoje „Muzikinės kaukės“ laidoje. Čia taip pat išvysite aktorių Tomą Rinkūną, kuris taps grupės elektroninės muzikos grupe „Depeche mode“ pagrindiniu vokalistu, atlikėja Iglė Bernotaitytė gavo tikrą iššūkį ir įkūnijo Pietų Korėjos reperį „PSY“, o Lietuvos popmuzikos scenos divą Džordaną Butkutę įkūnijo dainininkė Augustė Vedrickaitė. Aktorė Aleksandra Metalnikova sukels nuostabą įsikūnydama į grupės „Queen“ vokalistą Freddie Mercury, atlikėjas Haroldas Šklėrius virto grupe „Biplan“, renginių vedėjas Tomas Legenzovas – jautriuoju Jurijumi Veklenko, dainininkė Jurija Jegorova įsikūnijo į rokerę Bonnie Tyler, o Donata Virbilaitė tapo rusų pop muzikos atlikėja Ala Pugačiova.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Komentatorius

Komentatorius portretas
Nuoširdžiausi linkėjimai laidos stilistams už vedėjos suknelę ;)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių