Pereiti į pagrindinį turinį

Muzikinio šou „Raudonkepuraitė Europvizijoje“ artistai žada priblokšti atvirumu

2014-03-21 11:46
DMN inf.
TV3 nuotr.

Būrys Lietuvos scenos žvaigždžių aktyviai pluša repeticijų salėje – iki unikalaus muzikinio šou „Raudonkepuraitė Europvizijoje“, kuris bus rodomas „Cido“ arenoje balandžio 17 d., liko kiek mažiau nei mėnuo. Nuotaikingo pasirodymo režisierės Kristinos Kaikarienės vedini humoristai Vitalijus Cololo, Artūras Orlauskas, Violeta Mičiulienė, aktorius Dainius Martinaitis ir atlikėjai Česlovas Gabalis bei Simona Radišauskaitė specialiai Panevėžiui skirto šou programą kaskart papildo vis naujais humoristiniais atributais ir žada jais priblokšti Lietuvą.

„Šou scenarijus keičiasi per kiekvieną repeticiją. Kiekvieną kartą mūsų šou tampa dar juokingesnis, atviresnis, aštresnis... Po kiekvieno artisto pasisakymo viskas apvirsta aukštyn kojomis, todėl esu tikra, jog šis šou bus milžiniška juoko bomba, nugriaudėsianti „Cido“ arenoje“, – apie šou scenarijų mįslingai užsimena K. Kaikarienė.

„Čia viskas yra labai slapta. Vyksta teisminis procesas, byla yra tiriama, todėl jokių detalių apie balandžio 17-ąją atskleisti negaliu. Galiu pasakyti tik tiek, kad vilkui bus „šakės“, – su humoru į šou programą žvelgia koncerte pasirodysianti Violeta Mičiulienė.

Dviejų valandų trukmės koncerte artistai publikai dovanos puikiai pažįstamus muzikinius kūrinius, kurių tekstai bus specialiai sukurti ar pakoreguoti ir pritaikyti renginio siužetinei linijai, kurios epicentre bene populiariausios ir žinomiausios pasakos „Raudonkepuraitė“ pagrindiniai personažai – mergaitė ir vilkas.

Į nenaudėlio vilko pusseserę persikūnysianti humoristė išduoda, jog labai troško Raudonkepuraitės vaidmens. „Labai norėjau nusipirkti Raudonkepuraitės vaidmenį, bet nepavyko susitarti su prokuroru. Nepaisant to, pirmą kartą po nepriklausomybės atgavimo Lietuvai pasakysiu visą teisybę. Visi sužinos, jog Panevėžys – Lietuvos kultūros sostinė“, – pabrėžia V. Mičiulienė.
Energijos ir humoro niekada nestokojanti artistė sako, jog pasaka „Raudonkepuraitė“ šiam renginiui puikiai tinka.

„Galiu drąsiai šią pasaka vadinti kiekvienos jaunos mergaitės elgesio taisyklių rinkiniu, su kuriuo turi būti susipažinusi kiekviena. Nors pasaka atrodo labai paprasta, iš tiesų joje atskleidžiamos pagrindinės gyvenimo taisyklės ir jame tykantys pavojai, ji kupina „vingių“ ir užslėptų minčių. Pabandysime šios pasakos, tai yra mūsų gyvenimo, slapčiausius užkaborius atskleisti visiems“, – atvirauja V. Mičiulienė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų