Muzikos ir pramogų festivalis „Galapagai“ vasarą švęs dešimtmetį: skelbiama data

Kitą vasarą festivalio „Galapagai“ veiksmas virs liepos 24-25 dienomis. Pirmieji „Galapagų“ atlikėjai bus paskelbti kitų metų pradžioje. Jau pasirodė ir pirmieji festivalio bilietai.

Festivalis kitąmet švęs pirmą solidų jubiliejų.

„Festivalis po festivalio ir dešimtmetis ateina“, – pranešime sako organizatorius Algirdas Barniškis-Blėka, kitą vasarą „Galapaguose“ nusiteikęs suburti tai, kas per tiek metų buvo geriausia.

„Dešimt metų. Tūkstantis istorijų“ – toks bus jubiliejinio festivalio šūkis. Daug scenų, pramogų ir galimybių patirti tai, kas nepamirštama.

Zarasuose iš savo pirmtako – „Roko naktų“ gimęs festivalis ilgainiui tapo vienu tarp svarbiausių Lietuvoje vykstančių renginių po atviru dangumi. Praėjusią vasarą „Galapagai“ pirmą kartą buvo surengti naujoje vietoje – Meironių lygumose, Palūšėje. Ant ežero kranto įsikūręs festivalis dar labiau išsiplėtė: viena scenų atsirado „instagramiško“ grožio Palūšės valtinėje, į kurią kursavo vandens taksi.

„Mums tai buvo naujas, didelis iššūkis, viską reikėjo sukurti nuo pamatų. Tačiau liko patys geriausi prisiminimai. Džiaugiamės, kad festivaliautojai atrado nuostabaus grožio gamtos kampelį – Palūšę arba pamilo ją iš naujo. 2020-ųjų vasarą „Galapagai“ taip pat vyks ten – Meironyse, o kadangi švęsime jubiliejų – bus dar linksmiau“, – teigia organizatorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių